preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Pretraži

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 5334
Facebook stranica natjecanja - LIKE

Državno natjecanje - Grafička tehnologija i AV oblikovanje
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OBAVIJEST O 5. DRŽAVNOM NATJECANJU IZ OBRAZOVNOG SEKTORA GRAFIČKA TEHNOLOGIJA I AUDIOVIZUALNE TEHNOLOGIJE
Autor: Suzana Šestan, 20. 12. 2012.

Poštovani/ne ravnatelji/ce i mentori/ce,

sudionici 5. državnog natjecanja učenika/ca iz Obrazovnog sektora grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije u školskoj 2012./2013. godini.

Sedmi put organiziramo susret najboljih učenika i nastavnika srednjih strukovnih škola iz Obrazovnog sektora grafička tehnologija i audiovizualne tehnologije na državnoj razini, a zahvaljujući: Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta, Agenciji za strukovno obrazovanje iobrazovanje odraslih, školi domaćinu državnog natjecanja Graditeljskoj školi Čakovec, predanom radu članova i članica Državnoga povjerenstva, zalaganju svih nastavnika i nastavnica i njihovih učenika i učenica te uz podršku ravnatelja/ica škola sudionika.


Pozivamo sve škole, učenike i mentore da se odazovu sudjelovanju na školskom i državnom natjecanju koje smo, uz veliki trud članova državnoga povjerenstva i škole domaćina, isplanirali u okvirima danoga trenutka. Želja nam je da se natjecanje održi i ove školske godine uz podršku svih škola i sudjelovanje svih darovitih učenika, kako zbog promicanja struke tako i zbog duha zajedništva. Stoga pozivamo škole i mentore na razumijevanje okvira natjecanja i prilika koje su iste za sve škole te molimo da svojim trudom i zalaganjem pripreme darovite učenike za sudjelovanje na natjecanju.  

Molimo škole i mentore da način provedbe školskog natjecanja prilagode danom vremenskom okviru te da, ovisno o stavu i mogućnostima škole, učine potrebne pripreme za školsko natjecanje i da u skladu s prijedlogom kriterija za školsko natjecanje, koji će biti postavljeni u VETIS, i dogovorno unutar škola odaberu  svoje predstavnike/učenike za ovogodišnje državno natjecanje.

 

Zahvaljujemo na razumijevanju te veselimo ponovnom druženju!

Državno povjerenstvo  i  škola domaćin.

U prilogu se nalazi kompletni tekst sa uputama!!Priloženi dokumenti:
OBAVIJEST_NATJECANJE_OSGTAVT_2013.pdf (198.92 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju