preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 6742
Dom-događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Fazanijada jednog novog formata
Autor: Suzana Šestan, 16. 12. 2020.

Učenički dom Graditeljske škola Čakovec                        8. listopada 2020.

Tradicionalno je prvi program u Učeničkome domu Graditeljske škole Čakovec i ove školske godine bila popularna Fazanijada. Prilagođena novim (pandemijskim) okolnostima ona je, usprkos nekim strahovanjima, ipak održana u četvrtak 8. listopada. Istina, program joj je bio dosta skraćen, no zbog toga nipošto nije nedostajalo ni radosti, a ni uzbuđenja! Fazanijada twenty-twenty održana je na vanjskim terenima u blizini naše ustanove samo u svom sportskom dijelu, dok je zbog epidemioloških razloga izostao kulturno-umjetnički večernji program u prizemlju učeničkog doma. Učenici su se tako nadmetali u sportskim vještinama bacanja kamena s ramena, bacanju potkove, potezanju užeta te brzom hodanju na štulama. Po prvi je puta u program uvršteno nadmetanje u visećoj kuglani. Najvještiji, najbrži i najjači su dobili prigodne nagrade koje im je odmah na terenima uručila voditeljica doma Nataša Vrček, prof.  


Na vanjskim terenima između učeničkog doma i SRC Mladost uz to su proglašeni i naj-fazanka i naj-fazan generacije učenika prvih razreda koji su samo prije mjesec dana po prvi puta došli u učenički dom. Naj-fazane su tajnim glasovanjem na biračkim listićima izabrali svi učenici doma. Ove godine je naj-fazanka bila Lea Šogorić, naj-fazan Kristijan Bobovec.

U organizaciji ovogodišnje Fazanijade  sudjelovali su svi odgajatelji, stručne suradnice, noćni pazitelji i medicinska sestra. Čestitamo nagrađenima, a svima želimo mnogo lijepih, zabavnih i ugodnih trenutaka u učeničkom domu te uspjeh u srednjoškolskom obrazovanju! 
 

Poveznica na foto album!Izvor: A. Milinović


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju