preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1337
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Laptop je naš!!!
Autor: Željka Korent Hozmec, 19. 11. 2014.

17.studenog održana je priredba „Oboji svijet!“ povodom Međunarodnog dana tolerancije na kojoj su učenici i učenice govorili o toleranciji među učenicima u Kinu Europa u Zagrebu.
Događaj je bio posvećen podizanju svijesti i razvoju tolerancije, nenasilja te aktualnim problemima današnje generacije mladih, kao i njihovim vizijama budućnosti. Na priredbi je postavljena i izložba učeničkih radova pristiglih na natječaj. Tijekom ovogodišnjeg natječaja, pristigla su 533 kreativna rada, koje je izradilo preko 1500 učenika/ca iz 18 županija iz cijele Hrvatske. Najbolji radovi su nagrađeni bogatim nagradama kao što su laptop, kamera, fotoaparat te poklon bonovi Algoritma, a cjelokupni fond nagrada iznosi preko 20 000 kuna.


„Kreativnost i inovativnost djece i mladih važno je promicati već u vrtiću i školi, a ovakvi projekti razvijaju i njihove socijalne vještine te aktivnu uključenost u izgradnju boljeg društva.“, izjavila je Ana Karlović, voditeljica programa Medijacija. Napominje kako djeca imaju svoj stav, svoje mišljenje, svoje ideje i da to u osnovi predstavlja srž svih programa koje se provode u Forumu.
Forum za slobodu odgoja i dalje će nastaviti provoditi projekte koji promiču toleranciju, jednakost i nenasilje među učenicima u školama u Republici Hrvatskoj. Popis nagrađenih radova I učenika možete pronaći u prilogu.
Priredba te projekt „Oboji svijet šarenim bojama tolerancije“, provodi se zahvaljujući financijskoj potpori Grada Zagreba, Europske unije i Ureda za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Nagrađeni radovi - link!
 

Kategorija: Oboji svijet slikom

Fotografija/strip – Ljubav bez obzira na različitosti – Graditeljska škola Čakovec, 3. d, Nada Colić
Mentor: Krunoslav Bedi

Fotografija – Mlada nada - Graditeljska škola Čakovec, 3. d, Rikardo Vrtarić
Mentor: Krunoslav Bedi

Kategorija: Školski projekt
Graditeljska škola Čakovec
Mentor: Krunoslav Bedi

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju