preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 2270
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Predstavnici graditeljskih škola sudjelovali u projektu mobilnosti u Danskoj
Autor: Suzana Šestan, 3. 6. 2014.

 

U projektu mobilnosti koja se provela u trajanju od tjedan dana sudjelovala je Obrtnička i industrijska graditeljska škola iz Zagreba kao prijavitelj projekta i tri srednje strukovne škole kao partneri pošiljatelji: Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Bedekovčina i Graditeljska tehnička škola Zagreb.

Projekt mobilnosti proveden je u okviru Programa za cjeloživotno učenje, potprograma Leonardo da Vinci VETPRO i Agencije za mobilnost i programe EU.

Ovim projektom ostvareni su sljedeći ciljevi: unaprijeđena su stručna znanja, vještine i kompetencije nastavnika, stručnih učitelja i majstora učitelja, stvorena je suradnja između institucija i asocijacija uključenih u strukovno obrazovanje koje pozitivno djeluju na razvoj i prijenos znanja s nastavnika, stručnih učitelja i majstora učitelja na učenike i naučnike te je stvorena suradnja za realizaciju budućih aktivnosti u svrhu razmjene iskustava, unapređenja nastavnih programa za graditeljska zanimanja. 


Dvadeset nastavnika, stručnih učitelja i suradnika koji su sudjelovali u ovom projektu ugostila je partnerska ustanova Syddansk Erhvervsskole (SDE College) iz Odense, Danska. Partnerska ustanova prezentirala je sadiocima projekta svoje aktivnosti, djelokrug rada, organizaciju, obrazovne programe, funkcioniranje strukovnog obrazovanja i naukovanja u Danskoj. Posebna pozornost bila je usmjerena na prezentiranje strukovnog obrazovanja za graditeljska zanimanja (zidar, tesar, soboslikar, fasader itd.) i funkcioniranjem stručne prakse. Sudionici su kroz projekt mobilnosti upoznali moderne proizvode, alate, strojeve, materijale te druge tehnologije koje se upotrebljavaju u danskom obrazovanju za graditeljska zanimanja.

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju