preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
GSC-Mobility2020

Energetska obnova

Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 14138
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Jaki bez ovisnosti
Autor: Željka Korent Hozmec, 18. 12. 2008.

 U mjesecu borbe protiv ovisnosti, u vremenu od 15. studenog do 15. prosinca, organizirali smo  radionice s učenicima. Radili smo  straničnike za knjige.


 

 U Mjesecu borbe protiv ovisnosti, u vremenu od 15. studenog do 15. prosinca, organizirali smo radionice s učenicima.Radili smo straničnike za knjige obogaćene crtežima i simbolima, izrađenim ručno ili računalom, s porukama i poticajima o nepušenju, nepijenju alkoholnih pića i neuzimanju droga. Bilo je i suvremenih poruka o štetnosti prekomjernog sjedenja ispred računala.Učenici su izradili i transparent, s kojim je odabrana grupa učenika, predvođena predsjednicom Vijeća učenika - Stelom Horvat, knjižničarkom prof. Heđa i pedagoginjom- prof. Demo, krenula u centar grada 5. prosinca, dijeliti straničnike prolaznicima. Bila je to istovremeno akcija učenika svih pet srednjih škola Međimurske županije, na različitim lokacijama u gradu. Naša je aktivnost zabilježena i filmskim zapisom u Županijskoj panorami. Tribina „Jaki bez ovisnosti“, održana  11. prosinca u dvorani Zrinski u Čakovcu ,bila je svojevrsna prezentacija provedenih aktivnosti u svim školama Međimurja, uz edukativna predavanja liječnica školske medicine i psihijatra, dr. Miševića, koji se već petnaestak godina intenzivno bavi radom u Savjetovalištu (Centru) za ovisnike u Čakovcu.
Raduje nas što će naša slikopisna rješenja za straničnike naći svoje mjesto i na podlošcima, salvetama i dr. u sklopu aktivnosti Županijskog centra za borbu protiv ovisnosti. Detaljnije o tome početkom 2. polugodišta.  
                                                           
                                                                                                   pedagoginja

fotografijeIzvor: Zdenka Demo,prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju