preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
GSC-Mobility2020

Energetska obnova

Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 57
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Sajam poslova
Autor: Željka Korent Hozmec, 28. 10. 2013.

U organizaciji čakovečkog  Područnog ureda  Hrvatskog zavoda za zapošljavanje u Čakovcu  se 19. listopada u dvorani Graditeljske škole Čakovec  u vremenu od 10 do 16 sati održao šesti po redu Sajam poslova. U sklopu Sajma poslova po prvi put se održao i Sajam Mladih Poduzetnika.


Zanimljivo je da je većina izlagača na Sajmu Mladih Poduzetnika osnovala tvrtku putem mjere samozapošljavanja. Sajam potiče na aktivnosti u traženju posla, omogućava, partnerstvo svih dionika na tržištu rada, pruža informacije o mogućnostima obrazovanja, volontiranja, stipendiranja, i cjeloživotnog učenja te naglašava važnost znanja i vještina potrebnih na tržištu rada.

Namijenjen je  nezaposlenim osobama, poslodavcima, učenicima završnih razreda osnovnih i srednjih škola, studentima, volonterima i svim ostalim tražiteljima zaposlenja i osobama koje žele promijeniti karijeru. Na sajmu je bilo  oko 60 izlagača, a uz poslodavce i  odgojno-obrazovne ustanove, na sajmu je  izložbeni prostor imala i  lokalna samouprava, komora, razvojne agencije,civilni sektor i svi ostali zainteresirani.

Naša škola predstavila je svoje trogodišnje i četverogodišnje programe izložbom učeničkih radova (keramika, unikatni namještaj, plakati, makete…) , a svi zainteresirani dobili su brošuru s opisom zanimanja i pripadajućim nastavnim planovima i programima te mogućnost nastavka školovanja ili upošljavanja.fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju