preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
GSC-Mobility2020

Energetska obnova

Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 14141
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Anja na Lidranu
Autor: Željka Korent Hozmec, 17. 4. 2013.

Lidrano 2013. održao se u Primoštenu od 9. do 11. travnja 2013. godine za učenike i mentore srednjih škola. Anja Dobranić, učenica 4. d razreda Graditeljske škole Čakovec postigla je odličan uspjeh na županijskoj smotri LIDRANO 2013.  koja se održala u Prelogu, gdje je njezina radio reportaža “Cheerleaders Livi“  zauzela zavidno mjesto u prvih 5 odabranih reportaža  te se tako plasirala na državnu smotru u Primošten. Anja je  svoju radio reportažu predstavila  pod mentorstvom Ljiljane Ille, prof.


“Cheerleaders Livi“ je radio reportaža nastala u prosincu 2012. u gradu Pragu, gdje je Anja zajedno sa svojim cheerleading klubom LIVI predstavljala Hrvatsku na natjecanju „Dance Open Prague 2012“. Postigle su izniman uspjeh osvojivši prvo mjesto, te  tako smjestile Hrvatsku u sam vrh europskog cheerleadinga. Anja je to iskoristila kao odličnu priliku da predstavi svoj tim putem radijskog novinarstva.

Kako i sama kaže, ljubav prema novinarstvu oduvijek je prati, a posebne zahvale pridodaje i novinarki Hrvatskog Radija, gospođi Višnji Biti, kod koje je sve četiri godine srednje škole polazila radionicu radijskog novinarstva u Školi medijske kulture Dr. Ante Peterlića.

Čestitamo našoj učenici  i njenoj  mentorici  Ljiljani Ille, prof.  na sjajnoj promidžbi škole i našeg kraja na Lidranu u Primoštenu!

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju