preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 2275
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
VELIKI USPJESI NAŠIH UČENIKA NA 2. DRŽAVNOJ SMOTRI-NATJECANJU U PODRUČJU GRAFIČKE TEHNOLOGIJE I AUDIOVIZUALNIH TEHNOLOGIJA U VARAŽDINU
Autor: Suzana Šestan, 23. 4. 2008.

Na 2. smotri-natjecanju u području grafičke tehnologije i audio-vizualnih tehnologija održanoj u Varaždinu od 20. do 21. travnja 2008. naši učenici opet su postigli izniman uspjeh. „Moj grad i ja“ bila je glavna tema cjelokupnog natjecanja, a samo natjecanje podijeljeno je u tri područja: grafički dizajn, grafička tehnologija i multimedija. 

U području grafičkog dizajna imali smo dva predstavnika iz 4.c razreda: Jelenu Jelušić i Mihovila Vargovića. Mihovil je osvojio prvu nagradu, a mentor je Dario Štokić, ak. slikar-grafičar. Tema grafičkog dizajna bila je „Koncert za mlade“. U području multimedije također smo postigli izvanredan uspjeh. „Dream team“, sastavljen od učenika 3.d razreda: Jurice Mustača, Vedrana Čevisa i Filipa Vukine, pod mentorstvom Suzane Šestan, dipl. dizajnerice i Krunoslava Bedija, prof., osvojio je prvo mjesto radom pod nazivom „Čakovec i ja“. Dan kasnije, nakon osvojenog prvog mjesta, potražili smo Mihovila i molili da nam izrazi dojmove, a on nam je skromno rekao:
Bila mi je velika čast i zadovoljstvo osvojiti prvo mjesto, imajući u vidu da su na ovoj smotri – natjecanju sudjelovale škole s duljom tradicijom u području grafičke tehnologije i audio-vizualnih tehnologija. Ova nagrada dobra mi je odskočna daska za daljnje školovanje, budući da namjeravam upisati studij grafičkog dizajna“. „U ime grupe, prvo bih se svakako morao zahvaliti našim mentorima koji su nam bili podrška, prof. Krunoslavu Bediju koji nam je ukazao kako objediniti rad kao cjelinu, profesorici Suzani Šestan koja je stalno bila s nama i uz nas, a u svrhu ostvarenja funkcionalnosti rada u okviru zadane teme i kriterija“, kao iz topa je rekao Filip i odmah dodao „…posebno se zahvaljujemo i ravnatelju Zoranu Pazmanu što nam je omogućio vrhunske uvjete rada i tehnološke pretpostavke za kvalitetne radove. Osobno, prva mi nagrada izuzetno puno znači, to mi je veliko veselje i veliki uspjeh, zasluženo priznanje za priličan trud… Vjerujem da će mi to biti veliki plus za daljnje školovanje. Najljepše od svega je ipak bilo raditi s mojim kolegama „maherima“.  Vedran na to dodaje: „Filip je to sve vrlo lijepo rekao i gotovo se nema što na to dodati… svakako je to pozitivno i nadam se ne i neponovljivo iskustvo… sad smo 'dobili krila' i jedva čekamo novi timski rad i novo natjecanje“.
Jurica kaže „imam nezahvalnu ulogu još nešto dodavati, dečki su sve rekli… naravno, veselim se i ja, osjetio sam što to znači uložiti trud, natjecati se, nadati se rezultatu i pobijediti. To je… (smijeh)… osvježavajuće!

fotografije radova:
MULTIMEDIJA
1.MJESTO
JURICA MUSTAČ, VEDRAN ČEVIS, FILIP VUKINA

GRAFIČKI DIZAJN
1.MJESTO
MIHOVIL VARGOVIĆ
JELENA JELUŠIĆ

ostale fotografije:


Izvor: novinarski tim


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju