preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
GSC-Mobility2020

Energetska obnova

Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 14138
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mjesec borbe protiv ovisnosti 15.11. – 15.12.
Autor: Željka Korent Hozmec, 6. 12. 2010.

Svake se godine u razdoblju od 15.11. do 15.12. obilježava „Mjesec borbe protiv ovisnosti“, u okviru kojeg se organiziraju različite manifestacije i aktivnosti s ciljem prevencije ovisnosti


Tako su prijašnjih godina učenici naše škole ručno i računalnim putem izrađivali straničnike na temu ovisnosti i prevencije ovisnosti, a  koje su onda, zajedno s učenicima iz drugih škola, dijelili prolaznicima u centru Grada Čakovca. Odjel za grafiku izrađivao je prigodne plakate koji su izloženi u holu škole i u školskoj knjižnici.

Organizirani su sportski susreti i radionice s učenicima, koje su vodile naše učenice - vršnjačke edukatorice udruge „Zora“.

U školskoj knjižnici postavljena je prigodna izložba učeničkih plakata i straničnika te stručne literature vezane uz ovisnosti i prevenciju ovisnosti.

Sudjelovali smo u središnjoj proslavi ove manifestacije u organizaciji Međimurske županije, a  koja je okupila međimurske srednjoškolce, voditelje školskih preventivnih programa i druge institucije.

I ove smo godine ovu  manifestaciju obilježili nizom različitih aktivnosti i događanja.

U školskoj knjižnici postavljena je izložba učeničkih plakata i straničnika te stručne literature na temu ovisnosti i prevencije ovisnosti.

Jedna od glavnih aktivnosti  2. prosinca 2010. bila je kad su se naša ženska odbojkaška i ženska  nogometna ekipa ogledale u prijateljskom susretu s odbojkašicama i nogometašicama Gospodarske škole Čakovec. Naše odbojkašice su pokazale nadmoć nad učenicama iz Gospodarske škole, pobijedivši ih rezultatom 2:1, a istim su rezultatom nas  pobijedile nogometašice prijateljske nam škole. Naše odbojkašice za susret je pripremala profesorica Bosiljka Gjerapić-Vujović, a nogometašice je vodila profesorica Natali Žigo-Štefulj.

Provedena je i anketa Udruge Pragma o ovisnostima u 1.f, 2.c, 3.e i 4.a razredu, a u pripremi je i izrada „Kutka za roditelje“ – u prostorijama škole i na web stranici, gdje će roditelji moći pronaći sve  informacije vezane uz ovisnosti te kontakte ustanova kojima se mogu obratiti u slučaju potrebe. 

 

Fotografije

 

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju