preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 8364
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Strukovizija 2024 - Sajam strukovnih vještina u našoj sportskoj dvorani
Autor: Romina Fic, 20. 4. 2024.

U sportskoj dvorani Graditeljske škole Čakovec je u petak, 19. travnja bilo iznimno živo. Naime, toga se dana po prvi puta u našoj županiji održala StrukoVizija, odnosno Sajam strukovnih vještina. Učenici i djelatnicii Graditeljske škole Čakovec dali su velik doprinos u raznim segmentima kako bi ova manifestacija bila uspješna i kvalitetno provedena.


Manifestaciju je inicirala i organizirala Obrtnička komorea Međimurske županije, a u okviru koje je šest strukovnih škola s područja Međimurske županije (Ekonomska i trgovačka škola Čakovec, Gospodarska škola Čakovec, Graditeljska škola Čakovec, Srednja škola Čakovec, Srednja škola Prelog i Tehnička škola škola Čakovec) pokazalo svoje posebnosti i specifičnoati, ali sa zajedničkim ciljem – popularizacijom strukovnog obrazovanja. Ovo je bila jedinstvena prilika međimurskim sedmašima i osmašima – budućim srednjoškolcima da na jednom mjestu vide, čuju i dobiju sve potrebne informacije koje su im potrebne za njihovu konačnu odluku u odabiru budućeg zanimanja. Ovu manifestaciju podržali su i brojne javne i obrazovne ustanove s područja Međimurske županije, gospodarski subjekti, kao i predstavnici županijske i gradskih vlasti, omogućivši budućim srednjoškolcima izravan uvid u to što ih očekuje u njihovom budućem školovanju, ako odaberu neki od smjerova iz široke palete strukovnih zanimanja. Da atmosfera bude još užarenija pobrinuo se gost iznenađenja - poznati hrvatski chef Tomislav Špiček koji je izazvao veliku pozornost posjetitelja, ali i izlagača na Sajmu.

Vjerujemo da je ovakav vid prezentacije strukovnih programa našim osmašima olakšao donošenje ionako teške odluke o tome što će postati i čime će se u budućnosti baviti.

Odlična posjećenost i pozitivne refleksije posjetitelja govore nam kako je ova manifestacija na dobrom putu da postane tradicionalnom u našoj županiji, ali nam i zadaje obvezu da u budućnosti budemo još bolji i kvaliteteniji u njezinoj organizaciji.

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju