preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 8381
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Mjesec borbe protiv ovisnosti
Autor: Romina Fic, 15. 12. 2023.

Svake se godine u razdoblju od 15.11. do 15.12. obilježava „Mjesec borbe protiv ovisnosti“, u okviru kojeg se organiziraju različite manifestacije i aktivnosti s ciljem prevencije ovisnosti. I ove godine učenici i nastavnici Graditeljske škole Čakovec uključili su se u obilježavanje različitim aktivnostima, a moto ovogodišnjeg obilježavanja u našoj školi bio je „Moj pozitivni razvoj“.  


 Tako su učenici 4. b razreda u programu web dizajner, pod mentorstvom profesora Daria Štokića, izradili prigodne plakate koji su izloženi u holu škole te  straničnike koje su učenici mogli ponijeti svojim kućama. Pozitivne poruke i poticajni straničnici nisu bili namijenjeni samo učenicima i nastavnicima naše škole, već i našim sugrađanima koji su se u četvrtak, 7. prosinca u prijepodnevnim satima zatekli u krugu Županijske bolnice Čakovec. U ovoj akciji nazvanoj „Ruksak podrške“ sudjelovale su učenice 1. d razreda, zajedno sa stručnim suradnicama socijalnom pedagoginjom Marijanom Dugandžić Cvetko i školskom knjižničarkom Rominom Fic.

Završna aktivnost ovogodišnjeg Mjeseca borbe protiv ovisnosti održala se u četvrtak, 14. prosinca 2023. u dvorani Scheier u Čakovcu, a na susretu su, uz vršnjake iz drugih škola i voditelje školskih preventivnih programa, sudjelovale i naše učenice Lea Potarić i Dora David, zajedno s voditeljicom preventivnog programa naše škole Marijanom Dugandžić Cvetko. Prisutni učenici svih škola tamo su mogli sudjelovati u kvizu, a za njih je bila upriličena  i predstava Mreža zagrebačkog Teatra Tirena. 

 

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju