preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
GSC-Mobility2020

Energetska obnova

Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 57
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
UČENIČKI DOM GRADITELJSKE ŠKOLE ČAKOVEC Veliki radovi za bolju kvalitetu življenja
Autor: Željka Korent Hozmec, 24. 9. 2010.

Posljednjih dana minule školske godine,  kako je to prethodno bilo i najavljeno,  u našem su učeničkom domu započeti veliki građevinski radovi. U vrijeme ljetnog odmora učenika  naš je  učenički dom  temeljito obnovljen, a uz to i dodatno uljepšan.


Uređene su ženske i muške kupaonice i ženski i muški nužnici na svakom od četiri njegova kata,  tako da ih sada ima dvostruko više nego prije.Napravljen je i  novi sanitarni čvor u prizemlju doma. Sve spomenute prostorije su posebno lijepo opremljene  keramičkim pločicama i sanitarnim elementima.

Kao u  rijetko kojem  hotelu (da ne govorimo o učeničkim domovima) imamo posebnu rasvjetu reguliranu senzorima,  tako da se svjetla pale na svaki prolazak učenika kupaonicama i nužnicima, a i puštanje vode u pisoarima također radi putem senzora.

 Ono što je vidljivo i s vanjske strane su novi prozori u kompletu s metalnim podnožjem po sobama učenika, prozori po dnevnim boravcima i crtaonici, kao i balkonska vrata i prozori po sobama odgajatelja.

Cijena radova iznosi oko 1.300.000 kuna , a Graditeljska je škola Čakovec još na razne načine dodatno u radove investirala  200.000. Znamo da je za ove velike radove trebala doista odlična koordinacija mnogih službi, poduzeća i pojedinaca, mnogo truda i razumijevanja te sredstava. Zbog toga smo prije svih vrlo zahvalni županu Međimurske županije,  gospodinu Ivici Perhoču te ravnatelju Graditeljske škole Čakovec,  dipl. ing. arh. Zoranu Pazmanu. Po svom dolasku na smještaj u učenički dom početkom rujna svi smo se jako obradovali kvaliteti  obavljenih radova i novoj ljepoti  svih spomenutih prostora. Kako doznajemo planirani su i drugi radovi u  učeničkome domu,  što će zasigurno još dodatno podići kvalitetu našeg življenja.  (A. Milinović) 

 

fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju