preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1323
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Učenica 3.b Graditeljske škole autorica novog vizuala čakovečkog adventa
Autor: Suzana Šestan, 17. 11. 2022.

Advent u gradu Zrinskih

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, direktor Turističke zajednice grada Čakovca Filip Horvat, gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Josip Grubišić te ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Damir Srnec uz učenicu Enu Kovačić, predstavili su ovogodišnji „Advent u gradu Zrinskih“.

Uz niz programa i humanitarnih akcija koje će se ove godine tijekom manifestacije odvijati za i u suradnji s djecom i mladima, podršku u pripremi Adventa pružili su učenici Graditeljske škole Čakovec. Ena Kovačić, učenica 3.b razreda potpisuje novi vizual i dizajn „Adventa u gradu Zrinskih“ .


„Nakon što je dogovorena suradnja počeli smo kao razred raditi svatko svoj plakat, odnosno vizual koji će se predstaviti kao novi adventski plakat i sretna sam da je moj plakat izabran. Cilj je bio odmaknuti se od tradicionalnog izgleda Božića u nešto novo i drugačije, ali ipak da asocira na blagdan“, objasnila je Ena, a ravnatelj škole naglasio da je važno otvoriti školu svima, da se zna za njihove vrijedne učenike. „Najljepše je kada netko prepozna sav vaš trud i ideje, a suradnja s Gradom je zaista na jednom zavidnom nivou i drago mi je da možemo doprinijeti da naš grad izgleda ljepše te pritom sudjelovati u najljepšem dijelu godine“, rekao je Srnec.

„Hvala od srca svima koji su se na bilo koji način uključili u ovogodišnju organizaciju čakovečkog Adventa, pogotovo Graditeljskoj školi“, naglasila je gradonačelnica Čakovca te iskoristila priliku da Eni, ali i svim srednjoškolcima čestita njihov dan. „Svu djecu i mlade moramo slaviti svaki dan i diviti se znanju i vještinama koje imaju te ih podržati u svim njihovim idejama“, zaključila je.

tekst preuzeti s emedjimurje - cijeli članak pročitajte na: https://emedjimurje.net.hr/vijestiIzvor: emedjimurje


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju