preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1328
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska natjecanja u deficitarnim zanimanjima Graditeljske škole Čakovec
Autor: Suzana Šestan, 23. 2. 2022.

            U školskim radionicama Graditeljske škole Čakovec početkom mjeseca veljače provela su se školska natjecanja u sektoru graditeljstva i geodezije, obrade drva, ostalih usluga te strojarstva. Svoja stečena znanja i vještine u radu pokazali su učenici u sektoru graditeljstava i geodezije u disciplini keramičarstvo i oblaganje gdje su se natjecali Strnad Robert i Novak Gabrijel iz 3.f razreda pod mentorstvom Nenada Horvata, a u disciplini suhe gradnje sudjelovala su dva tima učenika iz 3.e razreda, prvi tim su činili Filip Pintarić-Novak i Dino Farkaš, a drugi tim Dražen Ignac i Mihael Horvat pod mentorstvom Zdravka Kolarića.

U sektoru obrade drva u disciplini stolarstva natjecali su se su Karlo Posedi i Patrik Jaklin iz 3.g razreda pod mentorstvom Vladimira Hatlaka. U sektoru ostalih usluga u disciplini soboslikarstva natjecali su se Sebastian Novak, David Herman i Benjamin Horvat iz 3.g razred pod mentorstvom Damira Golomboša. U sektoru strojarstva u disciplini kućne instalacije svoja znanja pokazala su Dorian Bočkaj, Danijel Vidović i Tomislav Vugrinec iz 3.e razreda pod mentorstvom Josipa Horvata.    


Svoj uspjeh u plasmanu za izlučena natjecanja koja će se provoditi diljem hrvatske izborili su se sljedeći učenici: Strnad Robert 3.f,  Filip  Pintarić-Novak i Dino Farkaš 3.e, Karlo Posedi 3.g, Benjamin Horvat 3.g, Dorian Bočkaj i Danijel Vugrinec 3.e.

Svim učenicima, ali i mentorima želimo uspjeh u njihovom itekako cijenjenom radu te da se na idućem natjecanju izbore za sudjelovanje na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2022. koji će se provesti u Zagrebu!

FotogalerijaIzvor: voditelj radionice: dr. sc. Petar Križnar, mag. umj.-keramike


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju