preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 5080
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska i izlučna natjecanja u Graditeljskoj školi Čakovec
Autor: Romina Fic, 5. 5. 2021.

 

 

 


U našoj je školi, usprkos nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji,  u razdoblju od 25. do 31. ožujka bilo vrlo intenzivno.

U tom su se razdoblju odvijala školska natjecanja u disciplinama graditeljska tehnologija, arhitektonske tehnologije, soboslikarstvo, keramičarstvo i oblaganje, suha gradnja, stolarstvo, zidarstvo te kućne instalacije. 


    Još intenzivnije je bilo u tjednu od 19. do 23. travnja kada su se odvijala online izlučna natjecanja. Naša je škola bila domaćin u čak pet disciplina: soboslikarstvu, keramičarstvu i oblaganju, suhoj gradnji, zidarstvu i stolarstvu. Discipline geodezija i multimedija nisu imale školske razine natjecanja, odnosno, školsko natjecanje ujedno je bilo i izlučno. Naši učenici na izlučnim natjecanjima ostvarili su zapažene rezultate pa će tako boje Graditeljske škole Čakovec na državnom natjecanju braniti Joško Pavunić u disciplini graditeljska tehnologija (mentorica Ljiljana Tepavac-Kocijan), Anabela Sabol u disciplini arhitektonske tehnologije (mentorica Tatjana Vadas), Tomislav Horvat u disciplini keramičarstvo i oblaganje (mentor Nenad Horvat), Mark Bistrović i Darko Levačić  u disciplini suha gradnja (mentorica Srebrenka Pongrac i stručni učitelj Zdravko Kolarić), Patrik Herjavec u disciplini soboslikarstvo (mentor Edi Radan i stručni učitelj Damir Golomboš), Patrik Šincek u disciplini stolarstvo (mentor Zlatko Jakšić), Ana Krnjak u disciplini geodezija (mentor Željko Kontak) te Antonija Šafarić u disciplini multimedija (mentor Ivan Čondor). Na školsko, odnosno izlučnom natjecanju sudjelovali su i učenici David Hajdarović i Nikša Šegović u disciplini kućne instalacije, a mentor učenicima je bio Josip Horvat. Nažalost, iako smo bili domaćini u disciplini zidarstvo, naš natjecatelj u toj disciplini morao je odustati od natjecanja zbog Covida, tako da nemamo predstavnika na državnom natjecanju u toj disciplini. U nekim drugim disciplinama također je došlo do promjene natjecatelja zbog istog razloga, no i ti učenici pokazali su znanje i vještine zbog kojih su izborili odlazak na natjecanje na najvišem nivou.

Spomenimo i to da će se državna razina natjecanja WorldSkills Croatia 2021. održati u Zagrebu od 11. do  13. svibnja.

Svim natjecateljima, kao i njihovim mentorima čestitamo na plasmanu na državno natjecanju te im želimo puno uspjeha i dobrih rezultata!

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju