preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1956
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dan škole 2010.
Autor: Željka Korent Hozmec, 12. 4. 2010.

            U petak, 30 travnja 2010. godine svečano ćemo obilježiti Dan škole, koja je s radom započela daleke 1961. godine.


U prigodnom programu učenici će pokazati što su sve radili u okviru izvannastavnih aktivnosti te ćemo se osvrnuti na sva dostignuća ostvarena u školskoj godini 2009./2010., ali i najaviti angažmane koji nas očekuju do kraja školske godine.

Kako se toga dana obilježava i Zrinsko-frankopanski dan, dio programa posvetit ćemo upravo tome. Neven Vlahović, pod vodstvom prof. Katarine Horvat, će izvesti tekst Pozivanje na vojsku Frana Krste Frankopana. Na pozornici će ga zamijeniti scenska skupina koja je predstavljala školu i županiju na ovogodišnjoj Državnoj smotri LiDraNo u Šibeniku. Izvest će scensku igru Jentonovski zvon (Proščenje v Mihaljevci), pod vodstvom prof. Emilije Kovač, koja je ujedno i autorica teksta.

U središnjem dijelu programa svim  nazočnima obratit će se ravnatelj škole, dipl. ing. arh. Zoran Pazman, a dramska skupina, pod vodstvom prof. Katarine Horvat, izvest će dramski fragment Ja, Lucija Stipančić.

U posljednjem dijelu svečanog programa tamburaški sastav naše škole, vođen prof. Zvonkom Ladićem, izvest će dva bloka pjesama, a između njihova dva nastupa domska plesna skupina Jump, pod vodstvom Tatjne Grivić i uz podršku prof. Nataše Vrček, otplesat će koreografiju Cirkus.

Na kraju će svi prisutni moći razgledati izložbu učeničkih radova odjela likovne umjetnosti i dizajna, grafike i graditeljstva ili pak uživati u uvijek atraktivnim dvobojima učenika i profesora u šahu i malom nogometu.

Toga dana bit će i Dan otvorenih vrata, prilikom kojeg ćemo svima zainteresiranima otvoriti svoje prostore te ih upoznati  s radom i prezentirati paletu obrazovnih profila koje nudi  Graditeljska škola Čakovec.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju