preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1904
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
ZLATNI TESARI
Autor: Željka Korent Hozmec, 1. 4. 2010.

Uspjesi Graditeljske škole Čakovec na Državnom natjecanju u Splitu

 

Graditeljska obrtnička i grafička škola u Splitu  bila  je domaćin  15. državnog natjecanja učenika graditeljskih i geodetskih škola Republike Hrvatske u znanjima i vještinama građenja „Gradimo našu Hrvatsku“, koje se održalo od 25. do 27. ožujka 2010. godine.

 


Naši su učenici već tradicionalno postigli zavidne rezultate. Osvojili smo jedno prvo te čak tri treća mjesta.Tesari Marijo Kolić i Antonio Lovrenčić, s mentoricom Snježanom Delladio, dipl. ing. uspjeli su nadmašiti prošlogodišnji drugoplasirani tandem i osvojiti najsjajnije odličje.

Odlični su bili i keramičari oblagači Srđan Balog i Kristijan Kocijan, s mentorom Nenadom Horvatom, str. uč., zidari Damir Herak i Matija Lukavski, s mentorom Dragutinom Horvatom, str. uč.te rukovatelj samohodnim građevinskim strojevima Mihael Zlatarek, s mentorom Josipom Križaićem, str. uč., osvojivši brončana odličja. Monterima suhe gradnje Borisu Blažonu i Danielu Palačiću za dlaku je izmaklo pobjedničko postolje – bili su četvrti.

Boje Graditeljske škole Čakovec branio je i soboslikar-ličilac Patrik Veble, s mentorom Josipom Gajskim, str. uč., koji je osvojio šesto mjesto, kao i Mišel Novak u arhitektonskim konstrukcijama, s mentoricom Darinkom Kalšan, dipl. ing., dok je Lucija Petković, s mentoricom Srebrenkom Pongrac, dipl. ing. bila sedma u nosivim konstrukcijama.

Uspjesi koje su postigli naši učenici čine nas ponosnima i motiviraju nas za još predaniji rad u budućnosti.

 

fotografije

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju