preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 710
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
U keramici i fotografiji najbolji u regiji
Autor: Suzana Šestan, 12. 5. 2018.

Nedavno je u Virovitici održana 43. Regionalna Domijada u kojoj su sudjelovali učenici iz deset učeničkih domova sjeverozapadne Hrvatske. Srednjoškolci smješteni u Učeničkom domu Graditeljske škole Čakovec nastupili su u sportskim nadmetanjima te multimedijalnom stvaralaštvu.

Najbolje su sportske rezultate osvajanjem drugih mjesta tako postigli šahisti (voditelj Božidar Glavina) te djevojke u badmintonu (voditeljica Nataša Vrček, prof.). 


Nastupili su i stolnotenisači te košarkaši. U multimedijalnom stvaralaštvu prvo mjesto te plasman na državnu Domijadu ostvarili su učenica Patricia Mikulec (voditeljica Spomenka Gavranović, prof.) s radom u glaziranoj keramici pod naslovom Lijepa li si te učenik Andrija Joža-Koren digitalnom fotografijom 42 (voditeljica Vera Bralić, prof.). Isti su ostvarili plasman na državnu Domijadu u Rovinju. Među nagrađenima je još u kategoriji industrijskog dizajna i rad u kombiniranoj tehnici pod naslovom RAMM Rajne Jakupek i Marka Tilošanca koji je zauzeo treće mjesto. U Virovitici su se još predstavili učenik Petar Golubić sa svoje dvije slike (Most Jedinstvena) te crtežom (Moć) te Alen Niklaus (Drago neznanje)Nikola Pros (Alianz Arena) i Ana Botak (Petra). U skulpturi se uspješno predstavila Petra Keljar s Jabukom, a u modnom dizajnu Maturalnim triom Katica Šafar. Konačno Kocka je bačena od strane Marije Dombaj u industrijskom dizajnu.  

fotografijeIzvor: (A. Milinović)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju