preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1349
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Prigodni program za štićenike Doma za starije i nemoćne u Čakovcu
Autor: Romina Fic, 20. 12. 2017.

U petak, 15. prosinca 2017. godine za sve štićenike Doma za starije i nemoćne iz Čakovca učenice Graditeljske škole Čakovec upriličile su kratak program. Prije programa  sve nazočne pozdravila je voditeljica doma za starije i nemoćne, gospođa Štefica Martinez, a nakon toga se svim prisutnima obratio ravnatelj Graditeljske škole Čakovec, gospodin Zvonko Ladić. 


Prigodni program započeo je kratkim skečom pod nazivom Čakovčanka kod fotografa u izvedbi Veronike Lovković i Roane Fuk, a zatim je Marija Dombaj razgalila dušu svih prisutnih štićenika svojom izvedbom tradicionalne međimurske pjesme „Klinček stoji pod oblokom“. Na kraju programa sve prisutne u božićno ozračje uvele su Marija Dombaj i ostale djevojke s pjesmom „Sretan Božić svakome“. Program su vodile Filipa Ščuka i Paula Krnjić, a učenice je za nastup pripremila profesorica Tatjana Novak.

                Središnji događaj svakako je bilo otvaranje izložbe fotografija (portreta štićenika) koje su nastale u okviru radionice u kojoj su sudjelovali studenti magistarskog smjera fotografije  i profesor Rosen Tošev s Nacionalne likovne akademije iz Sofije te učenici iz Graditeljske škole Čakovec, pod vodstvom nastavnika Ivana Čondora i Petra Križnara. Izložbu je otvorio profesor Križnar i u svom je izlaganju naglasio kako je za dobru fotografiju potrebno ispuniti nekoliko preduvjeta, a najvažniji od njih svakako je umijeće fotografa da uhvati pravi trenutak.  O oduševljenju na licima štićenika kada su ugledali svoje portrete ne moramo ni pričati, a dobili smo i upite kada će doći na red oni koji se nisu fotografirali u okviru prve radionice. Obećali smo im da ćemo već u bližoj budućnosti za njih nešto organizirati, što ih je izuzetno razveselilo pa se druženje nastavilo i nakon otvorenja izložbe.

 

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju