preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1358
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
GOST PREDAVAČ TIKKURILE - U GRADITELJSKOJ ŠKOLI ČAKOVEC
Autor: Suzana Šestan, 15. 3. 2017.

   Zahvaljujući nesebičnom entuzijazmu voditelja praktične nastave i stručnih učitelja,  a u obostranoj želji da mlađim naraštajima omogućimo da se još tijekom školovanja upoznaju sa najnovijim, inovativnim materijalima u zaštiti i dekoraciju interijera i eksterijera te najnovijim dekorativnim tehnikama u obradi zidnih površina te u dubokom uvjerenju da će im to iskustvo dati prednost pri zapošljavanju nakon što izađu iz školskih klupa, u suradnji sa Graditeljskom školom Čakovec i trgovačkim društvom HELCOM TRADE d.o.o. Varaždin, g. Babić Željko, Tikkurilin tehničko-prodajni savjetnik i utemeljitelj TIKKURILA trening centra u Beogradu (centar za obuku izvođača radova), u petak 10.03.2017. godine  gostovao je u Graditeljskoj školi u Čakovcu, gdje je održao prezentaciju visokokvalitetnih, inovativnih, ekoloških i zdravlju neškodljivih proizvoda za zaštitu i dekoraciju interijera.


Prezentacija je prije svega bila namjena budućim ličiocima, dizajnerima interijera, arhitektima, građevinarima, a govorilo se o nekim od najzanimljivijih TIKKURILA proizvoda koji se široko primjenjuju u skandinavskim zemljama, a posredstvom trgovačkog društva HELCOM TRADE d.o.o. dostupni su i u Hrvatskoj.

Ovoj zanimljivoj prezentaciji prisustvovali su učenici soboslikari-ličioci svih razreda, građevinski tehničari- učenici 1.a razreda i dizajneri unutarnje arhitekture i keramike-učenici 4.c razreda, stručni učitelji i nastavnici struke.

     Organizator prezentacije trgovačko društvu HELCOM TRADE d.o.o. Varaždin, osnovano je prije punih 25 godina, kao veleprodaja i maloprodaja kemijskih proizvoda (boja i lakova). Unatoč brojnim preprekama i općoj teškoj gospodarskoj situaciji tvrtka uspješno posluje i surađuje sa mnogim renomiranim domaćim i inozemnim partnerima te zapošljava 26 djelatnika, u 7 trgovina (od kojih je jedna u Čakovcu, na adresi Žrtava fašizma 4) i dvije veleprodaje (u Varaždinu i Osijeku). 

Album sa fotografijama - linkIzvor: Đurđa Plavljanić, dipl.ing.građ.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju