preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1358
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Posjet Graditeljske škole Sobočan interijerima d.o.o.
Autor: Suzana Šestan, 21. 3. 2016.

Suradnja Sobočan interijera, poduzeća kojemu je osnovna djelatnost  proizvodnja namještaja i opreme za prodajne prostore koristeći najmoderniju tehnologiju i strojeve, započela je posjetom nastavnika Graditeljske škole Inovacijsko tehnološkom centru i kompletnom proizvodnom pogonu, a suradnja se nastavila terenskom nastavom učenika.

Početkom godine u Inovacijsko tehnološkom centru Sobočan interijera održana je radionica s učenicima 4. razreda Graditeljske škole Čakovec smjera arhitektonski tehničari i dizajn unutrašnje arhitekture, a nakon toga slijedio je i posjet učenika 2. i 3. razreda Graditeljske škole Čakovec smjera dizajna unutrašnje arhitekture.

 


Stručni suradnici InTeC-a održali su edukaciju u svrhu upoznavanja učenika s ustrojem i aktivnostima poduzeća, te strojevima i materijalima koji se koriste u proizvodnji. Ukratko su demonstrirane mogućnosti proizvodnje u multimedijalnom centru, gdje je voditelj projekata prikazao učenicima programsku razradu elemenata za potrebe proizvodnje i objasnio sam poslovni proces; od upita do finalnog proizvoda. Realni prikaz cijelog proizvodnog procesa upotpunjen je obilaskom proizvodnog pogona gdje su učenici s velikim zanimanjem promatrali strojeve u radu. 

fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju