preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 1337
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Zajednička izložba nastavnika i maturanata
Autor: Romina Fic, 18. 4. 2016.

 

U četvrtak, 14. travnja 2016. godine u čakovečkom Centru za kulturu otvorena je izložba nastavnika i maturanata Graditeljske škole Čakovec, povodom 55. obljetnice osnutka i 20. godišnjice postojanja Odjela za likovnu umjetnost i dizajn. ......


Dakle, na ovoj slavljeničkoj izložbi  po prvi puta su naši učenici maturanti  ravnopravno izložili svoje radove uz radove svojih nastavnika. Na taj način javnosti smo pružili mogućnost uvida u to koliko su učenici uspješno usvojili znanja i vještine tijekom svog četverogodišnjeg obrazovanja  u našoj Školi. 

Na izložbi su se svojim radovima  predstavili sljedeći maturanti: Sara Mesarić i Marko Kopjar, 4.a, geodetski tehničari; Melani Marković, Mirna Mikolaj, Lea Sačar, Dražen Mlinarić,  Karlo Modrovčić i Robert Oreški, 4.b, arhitektonski tehničari; Lorena Duš, Lorena Herman, Anamarija Ilijaš, Valerija Novak, Paula Perčić, Jana Sabol i Karlo Mioč, 4.c, dizajneri keramike; Barbara Delladio, Jelena Gunc, Žanina Mavrin, Petra Piknjač, Magdalena Sklepić, Katarina Stela Stolčić i Antonija Sršan, 4.c, dizajnerice unutrašnje arhitekture; Veronika Kušek, Marina Mezga i Tena Toromanovič, 4.d, medijske tehničarke i web dizajnerica.

Posebnost ove izložbe je i u tome što su se svojim radovima predstavili i nastavnici koji nisu iz Odjela za likovnu umjetnost i  dizajn. Prošlogodišnjim izlagačima u CZK-u: Dariji Dujam, Krešimiru Hlebecu, Petru Križnaru, Bojanu Miljančiću, Tamari Mustač, Vesni Osojnički, Dariju Štokiću, Suzani Šestan i Andriji Večenaju pridružilo se četvero novih izlagača: Tatjana Lukman, Milan Čatlaić, Ivan Čondor i Vanja Vrbanec.

Organizator ove izložbe je nastavnik Odjela za likovnu umjetnost i dizajn, Krešimir Hlebec, ak. slikar.

Izložba ostaje otvorena sve do 8. svibnja 2016. godine.

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju