preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 2255
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naš monter suhe gradnje državni prvak
Autor: Romina Fic, 16. 4. 2016.

 

 

 

Bravo!
Svi učenici su pokazali izuzetno znanje i vještine svog zanata pa tako ni rezultati nisu izostali. Najsjajnijim odličjem okitio se Sandro Sabol, učenik 3.e razreda u disciplini monter suhe gradnje.

Srednja škola "Ivan Seljanec" Križevci ove je godine domaćin XXI. Državnog natjecanja učenika i učenica graditeljskih i geodetskih škola Republike Hrvatske u znanjima i vještinama građenja "Gradimo zajedno našu Hrvatsku". Natjecanje se održavalo od 14. do 16. travnja 2016. godine.


Boje Graditeljske škole Čakovec  branili su Mirna  Mikolaj u kategoriji nosive konstrukcije, Lea Sačar u kategoriji arhitektonske konstrukcije te geodetski tehničar Petar Posavec. U trogodišnjim programima predstavljali su nas keramičar oblagač Marko Novak te monter suhe gradnje Sando Sabol. Svi učenici su pokazali  izuzetno znanje i vještine svog zanata pa tako ni rezultati nisu izostali. Najsjajnijim odličjem okitio se Sandro Sabol, učenik 3.e razreda u disciplini monter suhe gradnje, a kojeg je za natjecanje pripremila mentorica Ljiljana Tepavac-Kocijan, dipl.ing. Spomenimo i to da je to već druga godina zaredom kako smo postali državni pravci u toj kategoriji. Sandro će nas predstavljati i na europskom natjecanju „Knauf Junior Trophy“ koje će se ove godine održavati negdje na sjeveru Europe.

fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju