preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 8369
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Medijski tehničari 3.b razreda u Prelogu
Autor: Romina Fic, 15. 6. 2023.

Medijski tehničari iz 3.b razreda i TZ Grada Čakovca u utorak, 13. lipnja odradili su zadnju aktivnost ove školske godine. Turistička zajednica odlučila je za odličnu suradnju nagraditi učenike izletom u Prelog i na „Marinu Prelog“.

„Imali smo čast prvi iskušati novi "cabrio" autobus Rudi expressa kojim smo vozili do Preloga i natrag. Putem smo izazivali veliku pozornost pa smo se osjećali se kao pravi celebrity. Da dojam bude potpun imali smo i vodičku Jelena Berečić s kojom smo ostvarili izvrsnu interakciju i teška smo se srca rastali na kraju naše kratke ekskurzije. Po dolasku u Prelog najprije smo se uputili u Muzej Croata insulanus Grada Preloga gdje smo razgledali izložbu Marka Zubaka "Papirnata energija", a koja nas je oduševila i dala ideje za nove audiovizualne uratke.


Ovom prilikom zahvalili bismo našoj vodički u muzeju, gospođi Ivi Kožnjak na zanimljivim i detaljnim informacijama vezanim uz postav izložbe. Razveselila nas je i direktorica TZ grada Preloga uručivši nam prekrasne magnetiće za koje smo kasnije otkrili da je njihova dizajnerica naša draga bivša profesorica Jelena Valkaj. Kratko smo odahnuli uz pizzu u Hotelu Panorama, a nakon toga smo posjetili i znamenitu Marinu Prelog. Vrijeme je vrlo brzo proletjelo i svi smo zaključili kako ovakvo nešto definitivno moramo ponoviti najkasnije iduće školske godine. Suradnju svakako mislimo nastaviti jer nam je to dragocjeno iskustvo, ali i izvrsna prilika da stečena znanja i vještine upotrijebimo za izradu promotivnih materijala za „stvarnog“ klijenta, a ne samo za onog fiktivnog na nastavi u učionici.

Veliko hvala našem „Fići”, odnosnu direktoru TZ Grada Čakovca Filipu Horvatu koji nam je omogućio ovako sjajan završetak školske godine!“

Medijski tehničari 3.b razreda i profesorica Ljiljana Ille

 

Fotografije

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju