preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 5273
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naša škola domaćin izlučnog natjecanja u suhoj gradnji
Autor: Romina Fic, 18. 3. 2022.

Graditeljska škola Čakovec je u četvrtak, 17. ožujka bila je domaćin izlučnog natjecanja u kategoriji Suha gradnja. U natjecanju je sudjelovalo sedam hrvatskih strukovnih škola koje obrazuju učenike u ovom području. 


Tako su se natjecali učenici  iz: Tehničke škole Ruđer Bošković Vinkovci (mentor Igor Knežević), Srednje škole Bedekovčina (mentor Ivan Mohač), Graditeljske, prirodoslovne i rudarske škole Varaždin (mentorica Karmen Ernoić),  Obrtničke, industrijske i graditeljske  škole Zagreb (mentor Branimir Mamić), Mješovite industrijsko-obrtničke škole Karlovac (mentorica Kristinka Jurčević), Graditeljsko-geodetske škole Osijek (mentor Marijan Lukačić) te iz Graditeljske škole Čakovec (mentor Zdravko Kolarić). Četiri najbolje momčadi s ovog izlučnog natjecanja dobit će priliku predstaviti se na državnom natjecanju WorldSkills Croatia koje će se održati  od 10. do 12. svibnja 2022. godine na Zagrebačkom velesajmu. Nakon pomne analize, razgovora s kandidatima i međusobnih konzultacija povjerenstvo u sastavu: Damir Miškulin (tvrtka Knauf), Darinka Kalšan (Graditeljska škola Čakovec) te Branko Štefić (tvrtka PMP) donijelo je odluku kako su najbolje rezultate na ovom izlučnom natjecanju postigli učenici Josip Mijatović-Lukić i Gabriel Barić iz Tehničke škole Ruđer Bošković Vinkovci. Drugoplasirani su  bili učenici Adrian Kolak i Vladimir Maslek iz Mješovite industrijsko-obrtničke škole Karlovac, a trećeplasirani učenici  Mihael Filko i Marino Jureković iz Srednje škole Bedekovčina. Pravo sudjelovanja na državnoj razini ostvarili su i učenici Fran Petković i Mihael Marić iz Obrtničke, industrijske i graditeljske  škole Zagreb, kao četvrtoplasirana momčad na ovom izlučnom natjecanju. Naši dečki Dino Farkaš i Mihael Horvat zauzeli su šesto mjesto.

Svim učenicima i njihovim mentorima čestitamo na uspješno odrađenom zadatku, a onima koji su ostvarili plasman na državnu razinu želimo puno uspjeha i dobra rezultate!

 

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju