preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Oglasna ploča
Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave! 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 5092
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Školska natjecanja u deficitarnim zanimanjima Graditeljske škole Čakovec
Autor: Suzana Šestan, 23. 2. 2022.

            U školskim radionicama Graditeljske škole Čakovec početkom mjeseca veljače provela su se školska natjecanja u sektoru graditeljstva i geodezije, obrade drva, ostalih usluga te strojarstva. Svoja stečena znanja i vještine u radu pokazali su učenici u sektoru graditeljstava i geodezije u disciplini keramičarstvo i oblaganje gdje su se natjecali Strnad Robert i Novak Gabrijel iz 3.f razreda pod mentorstvom Nenada Horvata, a u disciplini suhe gradnje sudjelovala su dva tima učenika iz 3.e razreda, prvi tim su činili Filip Pintarić-Novak i Dino Farkaš, a drugi tim Dražen Ignac i Mihael Horvat pod mentorstvom Zdravka Kolarića.

U sektoru obrade drva u disciplini stolarstva natjecali su se su Karlo Posedi i Patrik Jaklin iz 3.g razreda pod mentorstvom Vladimira Hatlaka. U sektoru ostalih usluga u disciplini soboslikarstva natjecali su se Sebastian Novak, David Herman i Benjamin Horvat iz 3.g razred pod mentorstvom Damira Golomboša. U sektoru strojarstva u disciplini kućne instalacije svoja znanja pokazala su Dorian Bočkaj, Danijel Vidović i Tomislav Vugrinec iz 3.e razreda pod mentorstvom Josipa Horvata.    


Svoj uspjeh u plasmanu za izlučena natjecanja koja će se provoditi diljem hrvatske izborili su se sljedeći učenici: Strnad Robert 3.f,  Filip  Pintarić-Novak i Dino Farkaš 3.e, Karlo Posedi 3.g, Benjamin Horvat 3.g, Dorian Bočkaj i Danijel Vugrinec 3.e.

Svim učenicima, ali i mentorima želimo uspjeh u njihovom itekako cijenjenom radu te da se na idućem natjecanju izbore za sudjelovanje na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2022. koji će se provesti u Zagrebu!

FotogalerijaIzvor: voditelj radionice: dr. sc. Petar Križnar, mag. umj.-keramike


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju