preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 2068
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dragi učenici, poštovani roditelji, nastavnici, stručni suradnici, strukovni učitelji, odgajatelji, djelatnici!
Autor: Suzana Šestan, 16. 1. 2021.

Na temelju preporuka Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, epidemiološke službe Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, stožera Civilne zaštite Međimurske županije, kao i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije te dogovora ravnatelja srednjih škola Međimurske županije, nastava u Graditeljskoj školi Čakovec u drugom polugodištu počinje u ponedjeljak 18. siječnja 2021. godine po modelu A (nastava u školi) za sve maturantske/završne razrede (četverogodišnji 4.abcd te trogodišnji 3.efghij), kao i za pomoćne 2.i, 1.ij u jutarnjoj smjeni. Praktična nastava će početi za sve učenike (i kod poslodavaca i u školi) također u jutarnjoj smjeni.

Za sve ostale razrede nastava se održava po modelu C (online) korištenjem platforme Microsoft Teams, a sve prema trenutno važećem rasporedu. O detaljima izvođenje nastave na daljinu određenog predmeta, predmetni nastavnici će informirati učenike u virtualnim učionicama pojedinog predmeta, kao i do sada.
Počinjemo s A tjednom. Učenički dom također počinje s radom i na raspolaganju Vam je.
Učenici i nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije, obavezni su je poštivati, ali i pratiti i izvoditi nastavu na daljinu (online). Učenici i nastavnici koji su pozitivni na COVID-19 mogu pratiti i održavati nastavu na daljinu (online) prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju.
Za vrijeme redovne nastave te nastave na daljinu i dalje pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalno poštivanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje.
Učenici, ukoliko nastavu pratite na daljinu, pozivam Vas da je redovito pratite, dajte do znanja da ste aktivni te redovito pratite obavijesti na mrežnim stranicama škole, ali i u svojim virtualnim učionicama na platformi Microsoft Teams.
Za sve eventualne nedoumice, pitanja i poteškoće upućujem Vas da se obratite svojim razrednicima, predmetnim nastavnicima, pedagoškoj službi škole ili na telefon 095 1329 001.
Pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u pridržavanju svih pravila ponašanja tijekom nastave, a roditelje da nam i dalje budu u svemu podrška.
Čuvajte jedni druge i sami sebe.
Damir Srnec, mag.inf. v.d. ravnatelja

U prilogu se nalazi raspored sati koji važi od ponedjeljka 18. siječnja 2021. godine (Model A i C).

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju