preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 164
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dragi učenici, poštovani roditelji, nastavnici, stručni suradnici, strukovni učitelji, odgajatelji
Autor: Suzana Šestan, 27. 11. 2020.

Na temelju preporuka epidemiološke službe Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije te Stožera civilne zaštite Međimurske županije od 26. studenoga 2020., kao mjera sprječavanja daljnjeg širenja bolesti COVID-19, Graditeljska škola Čakovec prelazi na nastavu na daljinu za sve učenike u vremenu od 30. studenoga do 13. prosinca 2020. godine (14 dana), dakle mijenja model nastave prelaskom na Model C.

Od ponedjeljka 30. studenoga 2020. godine učenici ne dolaze na nastavu u Graditeljsku školu Čakovec, kao što ne odlaze ni na praktičnu nastavu koja se inače održava u obrtničkim radionicama.


U vrijeme planirano za praktičnu nastavu u školskoj radionici ili u obrtničkoj radionici učenici su slobodni. Bez obzira na moguće zahtjeve od strane poslodavaca u obrtničkim radionicama, učenici u slijedećih 14 dana neće odlaziti na praktičnu nastavu, a neodrađene satove će nadoknaditi do kraja školske godine. 

Nastava koja je planirana u školskim prostorima biti će održana na daljinu i to prema važećem rasporedu sati. O detaljima izvođenje nastave određenog predmeta, predmetni nastavnici će informirati učenike u virtualnim učionicama pojedinog predmeta.

Učenici i nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije, obavezni su je poštivati, ali i pratiti i izvoditi online nastavu, a svi ostali učenici i nastavnici koji nisu u samoizolaciji obvezni su samo održavati i pratiti online nastavu. Pozitivni učenici i nastavnici mogu pratiti i održavati nastavu prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju. U slučaju bilo kakvih nedoumica, učenici i roditelji se mogu obratiti svojim razrednicima ili stručnoj službi škole ili na broj telefona 095 1329 001.

Nastava će se odvijati u realnom vremenu korištenjem platforme Microsoft Teams, kao pomoć za zadaće ili dopunske materijale, a sve prema trenutno važećem rasporedu.

Za vrijeme online nastave, pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalno poštivanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje kako bismo se mogli vratiti na nastavu u školi bez posljedica. Također Vas pozivam da redovito pratite online nastavu, dajte do znanja da ste aktivni te redovito pratite obavijesti na mrežnim stranicama škole, ali i u svojim virtualnim učionicama na platformi Microsoft Teams.

Za sve eventualne nedoumice, pitanja i poteškoće upućujem vas da se obratite svojim razrednicima, predmetnim nastavnicima, pedagoškoj službi škole ili na telefon 095 1329 001.

Pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u pridržavanju svih pravila ponašanja tijekom nastave na daljinu, a roditelje da nam budu u svemu podrška.

Čuvajte jedni druge i sami sebe.

v.d ravnatelja
Damir Srnec, mag.inf.

 
 
 
[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju