preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login
Radovi učenika

Radovi učenika

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

e-Dnevnik:prijave!Državna matura
Priloženi dokumenti:
Podjela potvrda DM.pdf

 
Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 596
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionice u Centru za kulturu Čakovec
Autor: Romina Fic, 2. 5. 2017.

Medijski tehničari 3.d razreda naše škole  su 24.04.2017. u razdoblju od 10.00 do 14.00 sati održali kreativne filmske radionice za učenike osnovnih i srednjih škola,  u sklopu projekta Filmski klub Centra za kulturu Čakovec, a povodom Dana Međimurske županije.


Održane su ukupno tri radionice:

Foto radionica, gdje su se učenici upoznali s osnovnim funkcijama fotoaparata i pravilima fotografiranja. Poslije kratkog predavanja polaznici su izašli na teren fotografirati prema zadanoj temi, a nakon fotografiranja slijedila je analiza fotografija.  Polaznici ove radionice bili su učenici OŠ Ivanovec i OŠ Mursko Središće, a voditelji su bili Matija Sajko i Laura Panić te mentor Dario Štokić.

Video radionica, gdje su se učenici upoznali s osnovama izrade videa i montaže te idejama za radionicu. Dva para voditelja sa svojim su polaznicima snimili i montirali 2 različite kratke video forme.  Polaznici radionice bili su učenici Srednje škole Čakovec, Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, OŠ Ivanovec i OŠ Mursko Središće. Voditelji su bili Marin Miklošić i Lucija Obadić  te Laura Balog i Ivan Nenadović, a njihov mentor bio je Ivan Čondor

Radionica animacije, na kojoj su se učenici upoznali s principima animacije. Učenici su podijeljeni u grupe, ovisno o odabiru tehnike animacije (piksilacija, animacija predmeta, kolaž i crtež), nakon čega su  slijedile faze fotografiranja i montaže. Polaznici su bili učenici OŠ Ivanovec i OŠ Mursko Središće,  voditelji su bili Ena Jagec, Mia Pejić, Filip Krnjak i Lucija Nedeljko, a mentorica je bila Ljiljana Ille.

Radovi će biti izloženi u predvorju Županije, u Centru za kulturu Čakovec, na web i fejs stranicama Centra za kulturu i škola sudionika radionica. 

Fotografije

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju