2015-05-06 10:46:40

DRŽAVNO NATJECANJE LIK 2015. - PRVA GENERACIJSKA NAGRADA

Rad pozvan na državno natjecanje LIK 2015 pod nazivom “Trostranost” učenice trećeg razreda Graditeljske škole Čakovec, smjera dizajna unutrašnje arhitekture ŽANINE MAVRIN, osvojio je prvo mjesto (generacijsku nagradu) u kategoriji 3A - učenika trećih razreda srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna. Mentorica učenice je profesorica Suzana Šestan, dipl.dizajner.

 

 

Natjecanje – izložba učenika osnovnih i srednjih škola iz područja vizualnih umjetnosti i dizajna LIK 2015. ove je godine održano 28. i 29. travnja u Vukovaru. Domaćin je bila osnovna škola Dragutina Tadijanovića, u organizaciji Agencija za odgoj i obrazovanje te Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta.

U dva dana natjecanja sudjelovali su učenici i mentori iz cijele Hrvatske u tri kategorije,  sa temom natjecanja „Posljednja zagonetka“.

Završna svečanost i podjela priznanja učenicima i mentorima održana je u Hrvatskom domu Vukovar. Izložba radova postavljena je u galeriji Gradskog muzeja Vukovar ( Dvorac Eltz).

Sve fotografije


Graditeljska škola Čakovec