2015-03-02 16:25:08

Školsko natjecanje crtanja u AutoCAD_u

Po drugi puta u našoj školi održalo se natjecanje crtanja prema zadanom predlošku u programu AutoCAD. U natjecanje je do sad uključeno desetak strukovnih – tehničkih škola iz cijele Hrvatske u kojima u okviru strukovnih sadržaja učenici usvajaju vještinu i spretnost crtanja u navedenom programu.

Školsko natjecanje održano je 03.02.2015, prema unaprijed dogovorenim smjernicama, vremenu rada i kriterijima prema kojima je povjerenstvo odabiralo najuspješnije uratke.

Na školskoj razini natjecanja u našoj školi sudjelovalo je 14 učenica/učenika graditeljskih smjerova, a u povjerenstvu su bili nastavnici struke, računalstva i informatike (Lovro Gradišer, Damir Srnec i Suzana Šestan).

Najuspješnija dva učenika imati će prilike sudjelovati u višoj razini natjecanja i usporediti svoje vještine sa drugim učenicima na državnom natjecanju u Karlovcu koje će se održati 11.03.2015.

Na državno natjecanje u Karlovac idu učenici koji su na školskom natjecanju osvojili 1. i 2.  mjesto:

1. Jalušić Antonio 4.a

2. Bručić Lucija, 4.a
 

Svim natjecateljima je  mentor kao i organizator školskog natjecanja bila profesorica računalstva i informatike Vlasta Abramić.

Učenicima želimo puno uspjeha na daljnjem natjecanju!

Fotografije sa natjecanja


Graditeljska škola Čakovec