2014-03-26 09:45:38

Školsko natjecanje crtanja u AutoCAD programu

U našoj se školi ove godine prvi puta održalo natjecanje u crtanju prema zadanom predlošku u programu AutoCAD. U natjecanje je do sad uključeno deset strukovnih – tehničkih škola iz cijele Hrvatske u kojima u okviru strukovnih sadržaja učenici usvajaju vještinu i spretnost crtanja u navedenom programu.

Školsko natjecanje je održano u svim školama 14.03.2014, prema unaprijed dogovorenim smjernicama, vremenu rada i kriterijima prema kojima je povjerenstvo odabiralo najuspješnije uratke.

Na školskoj razini natjecanja u našoj školi sudjelovalo je 17 učenica/učenika iz 3.a, 4.a, 4.b i 4.c. razreda, a u povjerenstvu su bili nastavnici struke, računalstva i informatike (Lovro Gradišer, Damir Srnec i Suzana Šestan).

Najuspješnija četiri učenika imati će prilike sudjelovati u višoj razini natjecanja i usporediti svoje vještine sa drugim učenicima na državnom nivou u Karlovcu 11.04.2014, te na međunarodnom natjecanju koje se održava 9.05.2014 u Novom Mestu u Sloveniji.

Na državno natjecanje u Karlovac idu učenici koji su na školskom natjecanju osvojili 3. i 4.  mjesto:

1. Logožar Karlo 3.a (GT)

2. Strahiija Nikola 4.b (AT)

Na međudržavno natjecanje u Novo Mesto idu učenici koji su osvojili 1. i 2. mjesto:

1. Jalušić Antonio 3.a (AT)

2. Magić Nikola 4.a (GT).

Svim natjecateljima je  mentor kao i organizator školskog natjecanja bila profesorica računalstva i informatike Vlasta Abramić.

Učenicima želimo puno uspjeha na daljnjem natjecanju!

Fotografije sa natjecanja


Graditeljska škola Čakovec