2022-11-17 21:43:17

Učenica 3.b Graditeljske škole autorica novog vizuala čakovečkog adventa

Advent u gradu Zrinskih

Gradonačelnica Grada Čakovca Ljerka Cividini, direktor Turističke zajednice grada Čakovca Filip Horvat, gvardijan Franjevačkog samostana u Čakovcu fra Josip Grubišić te ravnatelj Graditeljske škole Čakovec Damir Srnec uz učenicu Enu Kovačić, predstavili su ovogodišnji „Advent u gradu Zrinskih“.

Uz niz programa i humanitarnih akcija koje će se ove godine tijekom manifestacije odvijati za i u suradnji s djecom i mladima, podršku u pripremi Adventa pružili su učenici Graditeljske škole Čakovec. Ena Kovačić, učenica 3.b razreda potpisuje novi vizual i dizajn „Adventa u gradu Zrinskih“ .

„Nakon što je dogovorena suradnja počeli smo kao razred raditi svatko svoj plakat, odnosno vizual koji će se predstaviti kao novi adventski plakat i sretna sam da je moj plakat izabran. Cilj je bio odmaknuti se od tradicionalnog izgleda Božića u nešto novo i drugačije, ali ipak da asocira na blagdan“, objasnila je Ena, a ravnatelj škole naglasio da je važno otvoriti školu svima, da se zna za njihove vrijedne učenike. „Najljepše je kada netko prepozna sav vaš trud i ideje, a suradnja s Gradom je zaista na jednom zavidnom nivou i drago mi je da možemo doprinijeti da naš grad izgleda ljepše te pritom sudjelovati u najljepšem dijelu godine“, rekao je Srnec.

„Hvala od srca svima koji su se na bilo koji način uključili u ovogodišnju organizaciju čakovečkog Adventa, pogotovo Graditeljskoj školi“, naglasila je gradonačelnica Čakovca te iskoristila priliku da Eni, ali i svim srednjoškolcima čestita njihov dan. „Svu djecu i mlade moramo slaviti svaki dan i diviti se znanju i vještinama koje imaju te ih podržati u svim njihovim idejama“, zaključila je.

tekst preuzeti s emedjimurje - cijeli članak pročitajte na: https://emedjimurje.net.hr/vijesti


Graditeljska škola Čakovec