2022-02-23 09:52:13

Školska natjecanja u deficitarnim zanimanjima Graditeljske škole Čakovec

            U školskim radionicama Graditeljske škole Čakovec početkom mjeseca veljače provela su se školska natjecanja u sektoru graditeljstva i geodezije, obrade drva, ostalih usluga te strojarstva. Svoja stečena znanja i vještine u radu pokazali su učenici u sektoru graditeljstava i geodezije u disciplini keramičarstvo i oblaganje gdje su se natjecali Strnad Robert i Novak Gabrijel iz 3.f razreda pod mentorstvom Nenada Horvata, a u disciplini suhe gradnje sudjelovala su dva tima učenika iz 3.e razreda, prvi tim su činili Filip Pintarić-Novak i Dino Farkaš, a drugi tim Dražen Ignac i Mihael Horvat pod mentorstvom Zdravka Kolarića.

U sektoru obrade drva u disciplini stolarstva natjecali su se su Karlo Posedi i Patrik Jaklin iz 3.g razreda pod mentorstvom Vladimira Hatlaka. U sektoru ostalih usluga u disciplini soboslikarstva natjecali su se Sebastian Novak, David Herman i Benjamin Horvat iz 3.g razred pod mentorstvom Damira Golomboša. U sektoru strojarstva u disciplini kućne instalacije svoja znanja pokazala su Dorian Bočkaj, Danijel Vidović i Tomislav Vugrinec iz 3.e razreda pod mentorstvom Josipa Horvata.    

Svoj uspjeh u plasmanu za izlučena natjecanja koja će se provoditi diljem hrvatske izborili su se sljedeći učenici: Strnad Robert 3.f,  Filip  Pintarić-Novak i Dino Farkaš 3.e, Karlo Posedi 3.g, Benjamin Horvat 3.g, Dorian Bočkaj i Danijel Vugrinec 3.e.

Svim učenicima, ali i mentorima želimo uspjeh u njihovom itekako cijenjenom radu te da se na idućem natjecanju izbore za sudjelovanje na državnom natjecanju WorldSkills Croatia 2022. koji će se provesti u Zagrebu!

Fotogalerija


Graditeljska škola Čakovec