2021-10-02 13:55:57

Nastavak pripreme učenika za mobilnosti
U produžetku projekta i na početku školske godine nastavljamo intenzivno s pripremama učenika za sudjelovanje u mobilnostima.
Dodatne pripremne radionice mobilnosti u Bugarsku održane su u tjednu od 27.09. do 1.10. 2021.

Učenici su sudjelovali u nekoliko radionica - kulturološkoj radionici  vezanoj uz prirodna i kulturološka obilježja Bugarske koju je održala profesorica Silvija Martišek, prof. geografije, radionici engleskog jezika pod voditeljstvom profesorice Lucije Možek, prof. na kojoj su učenici ponovili svoje jezične vještine. Radionicu osnovnih pojmova bugarskog jezika koji je u službi struke i planiranih radionica vodio je dr.sc. Petar Križnar mag. umjetnosti, a s izradom životopisa putem platforme Europass, učenici su se upoznali na radionici koju je vodila Suzana Šestan, dipl.dizajner.
Svi učenici s puno entuzijazma sudjeluju u radionicama koje su jedan od koraka ostvarenju planirane mobilnosti u srednju školu, Nacionalnu gimnaziju "Sveti Luka", Sofija, Bugarska koja je u tijeku organizacije i provedbe od 17.10. do 30.10.2021.
Svi učenici već nestrpljivo očekuju planiranu mobilnost, mogućnost upoznavanja nove sredine i kulture, strukovnih vještina i tehnologija a svakako se nadaju i sklapanju novih prijateljstava.


Graditeljska škola Čakovec