2021-06-11 18:49:14

Čestitka školi za 60. rođendan

Čestitka školi za 60. rođendan

Moja škola osnovana je 1961. godine. Mojoj školi se bliži 60. rođendan. U ovih 60 godina kroz nju je prošlo puno učenika i učenica koji su, vjerujem, proveli puno lijepih trenutaka u njoj. U ovoj školi nikada nije dosadno i nadam se da će proslaviti još puno rođendana. Sretan ti rođendan!!!  

Bruno Križnar, 2.e

Nakon dugih 60 godina Graditeljska škola Čakovec je tek sada u najboljim godinama. Hvala puno svima u ovoj školi što su nam omogućili mnoga sjećanja, pružili puno prilika i mnogo nas naučili. Zauvijek će nam ova škola ostati u sjećanju.  

Leon Molnar, 2.e

Želim Graditeljskoj školi Čakovec koju sam odabrala za svoje obrazovanje, sretan 60-ti rođendan! Hvala školi na svim mogućnostima koje nam je pružila. Neka svim generacijama donese sreću i znanje. Sve najbolje najboljoj školi na svijetu!   

Elena Vršić, 3.a 

[više poruka naših učenika...]

*Sretna 60. obljetnica našoj Graditeljskoj školi Čakovec! Kroz ovu je školu tijekom 60 godina prošlo puno profesora i učenika i još se uvijek izmjenjuju i dodaju razni poučni i zanimljivi obrazovni programi. Ova škola privlači mnogo učenika čiji se rad i trud često odražava uspjesima na raznim natjecanjima. Zahvalni smo na radu i trudu ove škole, školskog osoblja, a i učenika, stoga još jednom: sretna 60. obljetnica!     

autor nepoznat, 1.b

*Draga školo, godina je prošlo mnogo. 60 godina za budućnost velika je nada. Pomogla si učenicima da izaberu svoj put i da im život ne bude krut. Sretna ti 60. obljetnica.     

autor nepoznat, 1.b

*Čestitam vam od srca 60. obljetnicu Graditeljske škole Čakovec. Ova škola svima omogućava da odaberu svoj put, ostvare svoje interese, želje i ciljeve te na kraju postanu dobri i marljivi ljudi koji zadovoljno koračaju životom i svojim vlastitim putem. Hvala vam na tome!    

autor nepoznat, 1.b

 

Oj ej školo moja,

Jesi stara, godina ti 60,

Jesi mi draga,

Ajmo za još 40.

       Nik Kaučić, 2.d

U ovoj školi, svoje školovanje sam započela na vrlo lijep i ugodan način. Upoznala sam mnoge prijatelje. Naizgled škola izgleda vrlo normalno kao i ostale škole, ali taj duh koji ona ima je nezamjenjiv. Ova škola nam daje duh doma.   

Laura Oković, 2.d

Zahvalila bih se što si ovdje i što si mi omogućila učenje smjera kojeg sam oduvijek željela. Zahvalila bih se što si me upoznala sa mojim novim kolegama. Zahvalila bih se na novim iskustvima i avanturama. Hvala!    

Iva Fegeš, 2.d

Graditeljska škola, naš dom, naš prijatelj. Ova škola nam je dala sve što učenik može poželjeti, od pravednih nastavnika, pa sve do ljubaznog i marljivog ostatka osoblja. I naravno, ne smijemo zaboraviti najbolju ekipu i dobru zezanciju. Ništa nije savršeno, pa ni naša škola, ali nama će uvijek biti dovoljna.   

Leonija Milić 1.c

 

Danas je rođendan tvoj,

Eh školo, školo, puno

Svjećica već na tvojoj torti stoji,

Puno generacija iz nje otišli su

Kao heroji.

Neki su te voljeli, neki baš i nisu,

A na kraju svi zajedno otišli su.

Iz godine u godinu,

Nove generacije ti dolaze, vesele se

I kreću u nove životne staze.

Ponekad trpiš sve i svašta,

Ali ti si škola koja sve prašta.

Ostani takva kakva jesi, jer

Baš takva najbolja si!

                   Tea Bunić, 1.c

Draga školo, želim Ti sretan 60-ti rođendan. Hala što svojim postojanjem spremaš mlade ljude za život. Hvala TI što imaš toliko zanimanja koja može svatko odabrati, koja se mogu naučiti za budućnost. Hvala na svim organiziranim događajima koji nas učenike bar na kratko odvuku od svih školskih obaveza i briga. Hvala Ti i na svim prijateljstvima i ljubavima koje si spojila.       

Viktorija Kiščinal, 3.d

Draga školo, sretan ti 60. rođendan! Želim da i nama i generacijama poslije nas ostaneš u najljepšem sjećanju i obrazovane ljude.    Lucija Beti, 3.d

Ostani čvrsta na svojim temeljima. Dobro su te našminkali za budućnost. Neka osmaši dođu zbog raznih zanimanja koja imaju poseban način rada i zanimljive izazove. Kod ove škole mi se najviše sviđaju određeni predmeti i zadaci za kreativnost koji povećavaju moju maštu. 

Roko Štokić, 3.d

Dragi profesori i profesorice, zahvaljujem na najbolje tri godine i mom školovanju, naučio sam puno novih pojmova, životnih pravila…      

autor nepoznat, 3.g

Školo hvala školo, za sve godine provedene u njoj. Stoj mi tu gdje jesi, da puno učenika još prođe kroz tebe. Da puno majstora ode iz tebe.   autor nepoznat, 3.g

U našoj školi rastu ruže razne. Od kreativnosti pršte vatrometi spektakularni. Već 60 godina držimo se ko' jedno te rame uz rame ponosno stojimo. 

Jelena Novak, 2.c

Profesori nam pomažu pronaći snagu, brišu suze, svladavaju demone i pobjeđuju strahove. Za oblikovanje malih umova, potrebna je snaga i veliko srce. Dobro obrazovanje nas sve mijenja. Zahvaljujući našoj Graditeljskoj školi i odličnim profesorima koji nam uljepšaju svaki dan.     

Emily Makšadi, 2.c

 

Moja škola nije više mlada, ali ima senzor vrata.

Kroz nju jure generacije nove i stvaraju različite snove.

Svima nama se što manje uči i jedva čekamo da pođemo kući.

Neki učenici ne prate sat, zato im jedinica dođe za vrat.

Magdalena Keljar i Lorena Pandurić, 2.c

 

Draga Graditeljska škola Čakovec, želim ti sretnih 60. godina tvog postojanja. Prošla si kroz puno dobrih, a i loših stvari. Preživjela si potrese, oluje, generacije i generacije učenika. Konačno si dočekala i svoju obnovu, novo ruho u kojem izgledaš najljepše. Nadam se da ćeš proživjeti još minimalno 60 godina i kroz svoja vrata pustiti još mnogo učenika. Sretni 60 godina postojanja!     

Asja Krumpić, 4.a

Draga školo, povodom tvog rođendana željela bih ti poželjeti par slatkih želja, ali ponajprije bih ti zahvalila što si me naučila mnoge stvari, ne samo što se tiče znanja, već i nešto o životu. Što se tiče želja, želim ti još puno godina izdržljivosti, dobre suradnje, puno novih uspjeha i puno novih i pametnih glavica.     

Tea Jalušić, 4.a

Čestitam svim djelatnicima i učenicima 60-tu godišnjicu rada Graditeljske škole Čakovec. Želim vam još puno uspjeha u vašoj daljnjoj djelatnosti. Nastavite i dalje s kvalitetnim radom škole. Smatra da ste dobar primjer ostalim strukovnim školama. Srdačan pozdrav!                             

Iva Dvanajščak, 4.a

Draga Graditeljska škola Čakovec! U ovih 60 godina tvog postojanja, mnogi su prošli svašta i mnoge generacije su se ovdje školovale i uspješno završavale srednjoškolsko obrazovanje. Škola se mnogo mijenjala kroz godine, obnavljala i modernizirala. Želim još puno uspjeha i još mnogo učenika koji će se ovdje školovati. Želim ti još puno godina djelovanja i postojanja. 

Koni Rohaček, 4.a

čestitke-plakat


Graditeljska škola Čakovec