2021-02-13 12:03:50

Graditeljska škola Čakovec – obavijest o promjeni modela nastave od ponedjeljka 15. veljače 2021. godine.

Dragi učenici, poštovani roditelji, nastavnici, stručni suradnici, strukovni učitelji, odgajatelji, djelatnici!

Na temelju preporuka stožera Civilne zaštite Međimurske županije, epidemiološke službe Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, kao i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije nastava u Graditeljskoj školi Čakovec od ponedjeljka 15. veljače 2021. godine održavat će se po modelu A (nastava u školi) za sve učenike u svim razredima u dvije smjene prema važećem rasporedu sati. Praktična nastava će se također održavati i u školi kao i kod vanjskih poslodavaca.
Molim Vas da se i dalje strogo pridržavate svih propisanih higijensko epidemioloških mjera. Tijekom boravka u svim prostorima škole, školskih radionica, učeničkom domu, restoranu, školskoj sportskoj dvorani obavezno je nošenje zaštitnih maski, održavanje propisanog razmaka, održavanje higijene i dezinfekcija ruku.

Prilikom boravka u vanjskim prostorima škole i tijekom dolaska i odlaska u školu učenici moraju voditi računa prije svega o držanju propisanog razmaka, kao i o ostalim mjerama propisanim za okupljanje u vanjskim prostorima i u sredstvima javnog prijevoza.
Učenici i nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije, obavezni su je poštivati, ali i pratiti i izvoditi nastavu na daljinu (online). Učenici i nastavnici koji su pozitivni na COVID-19 mogu pratiti i održavati nastavu na daljinu (online) prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju.
Za sve eventualne nedoumice, pitanja i poteškoće upućujem Vas da se obratite svojim razrednicima, predmetnim nastavnicima, pedagoškoj službi škole ili na telefon 095 1329 001.
Pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u pridržavanju svih pravila ponašanja tijekom nastave, a roditelje da nam i dalje budu u svemu podrška.
Želim Vam svima uspješan rad u drugom polugodištu.

Čuvajte jedni druge i sami sebe.
Damir Srnec, mag.inf. v.d. ravnatelja
 

U prilogu je raspored sati koji vrijedi od ponedjeljka 15.02.2021.


Graditeljska škola Čakovec