2021-02-10 12:54:33

Priopćenje za medije povodom donacije stambenog modula Srednjoj školi Petrinja

Na inicijativu ravnatelja srednjih škola Međimurske županije organizirana je akcija prikupljanja novčanih sredstava za potrebe zbrinjavanja stradalih u razornome potresu koji je pogodio Sisačko-moslavačku Županiju.

Zaposlenici međimurskih srednjih škola svojim su doprinosom osigurali stambeni modul tip Caritas poduzeća Tehnix iz Donjeg Kraljevca vrijedan više od 80.000,00 kuna koji je danas dostavljen Srednjoj školi Petrinja i predan na korištenje.

Potpuno namješten stambeno-boravišni modul ima četiri kreveta na kat, stol s četiri stolice te mini kuhinju (hladnjak, sudoper, kuhalo, gornji element).  Sanitarni dvor uključuje WC, umivaonik, perilicu rublja te bojler od 80 litara.  Modul je opremljen dvjema grijalicama i klimatizacijskim u uređajem (grijanje i hlađenje).

Potpuno namješten stambeno-boravišni modul ima četiri kreveta na kat, stol s četiri stolice te mini kuhinju (hladnjak, sudoper, kuhalo, gornji element).  Sanitarni dvor uključuje WC, umivaonik, perilicu rublja te bojler od 80 litara.  Modul je opremljen dvjema grijalicama i klimatizacijskim u uređajem (grijanje i hlađenje).

Akciji solidarnosti priključilo se i 19 osnovnih škola Međimurske županije koje su prikupile i srednjoj školi Petrinja uplatile ukupno 54.717,00 kuna. Iskreno zahvaljujemo svim zaposlenicima naših škola koji su pokazali veliko srce i brigu za svoje kolege te izražavamo ponos i zadovoljstvo što smo zajedničkim snagama ostvarili plemeniti cilj.

Ravnatelji srednjih škola Međimurske županije:
Bosiljka Vinković Kukolić - Ekonomska i trgovačka škola Čakovec
Sandra Breka-Ovčar - Gimnazija Josipa Slavenskog Čakovec
Renato Vinko - Gospodarska škola Čakovec
Damir Srnec - Graditeljska škola Čakovec
Gordana Ramuščak - Srednja škola Čakovec
Tomislav Gregur - Srednja škola Prelog
Dražen Blažeka -Tehnička škola Čakovec


Graditeljska škola Čakovec