2019-05-08 17:59:23

Naše učenice prvonagrađene na natječaju „Olimpijski plakat“

Hrvatski školski sportski savez (HŠSS), u suradnji s Hrvatskom olimpijskom akademijom (HOA) provodi već osmu godinu natječaj pod nazivom Školski sport i olimpijski pokret

 Ovogodišnji natječaj  proveo se pod nazivom Olimpijski plakat i trajao je od 23. siječnja 2019. do 15. travnja 2019. godine. Cilj natječaja bio je odabrati najbolje likovne uratke na zadanu temu. Natječaj se odvijao u dvije kategorije: u kategoriji osnovnih škola (učenici od V. – VIII. razreda osnovnih škola RH) te u kategoriji srednjih škola. Natječaju su se odazvale učenice naše škole Jesenia Novak i Tena Kečkeš iz 3.c razreda, a njihov mentor bio je profesor Andrija Večenaj. Ocjenjivački sud koji se sastojao od tri člana odlučio je da je upravo plakat naših učenica najbolji, a za to će ŠŠD Graditelj, kojeg su učenice predstavljale, dobiti paket sportske opreme i rekvizita u vrijednosti od 6.000,00 kuna.

Iskrene čestitke učenicama, njihovom mentoru te profesoru TZK-a Renatu Čuki koji je učenice i mentora obavijestio o natječaju i potaknuo da se na njega prijave!


Graditeljska škola Čakovec