2019-03-07 09:47:13

Maškarijada u Graditeljskoj školi Čakovec

Maskirani utorak u našoj školi proveli smo u veselom raspoloženju. Kako i ne bi, i učenici i profesori maskirali su se u razne likove iz bajki, poznate osobe iz prošlosti, tako da je bilo zaista zanimljivo proći našim hodnicima. Povodom maškara organiziran je i program u međusmjeni na kojem se okupila cijela škola.

Organizirana je izložba maski, prodavali su se kolači, učenici su imali štand za bodypainting, a sve je upriličio i bogati glazbeni program te pjevanje karaoka.

Najvažniji događaj bio je ples maškara te izbor najljepše maske. Žiri za izbor, sastavljen od profesora i učenika, imao je zaista težak zadatak. Maštovitost ideje, vjernost prezentiranja, trud oko izrade maske bili su ključni za odabir najbolje maske, a nagrade su osvojili:

Iva Plemenčić, 1.c Veronika Čretni, 4.c Nevena Peras, 1.c Filipa Ščuka, 3.c

Na izložbi maski nagrađene su najbolje i najoriginalnije maske, koje su izradili učenici, a nagrađeni su:

Ana Marija Cmrečnjak, 2.d Jonida Lushaj, 1.c Iva Plemenčić, 1.c Nikolina Plevnjak, 1.d

Čestitamo pobjednicima! Vrijedno je spomenuti da je bogate nagrade i cjelokupni program organizirala profesorica Ljiljana Ille uz pomoć kolega. Škola je dobila i novi vizual u glavnom holu, a sve posvećeno tom danu. Kako u našoj školi već postoji tradicija ovakve bogate Maškarijade, potičemo sve učenike i djelatnike da se ponovno okušaju u izradi svoje maske dogodine!

fotografije


Graditeljska škola Čakovec