2017-10-03 14:00:49

FlashMove - svjetski dan kretanja“

U utorak, 27. rujna.2017. održao se još jedan FlashMove, plesni događaj u organizaciji BeActive koja potiče mlade, ali i osobe svih dobnih skupina da se kreću i budu aktivniji te pozitivniji.

Dakako, sudjelovala je i Graditeljska škola Čakovec, a predstavljale su je učenice 4.c razreda, buduće dizajnerice unutrašnje arhitekture i dizajnerice keramike. Koreografiju su uvježbale uz pomoć profesora Renata Čuke, a nakon vježbanja zadane koreografije djevojke su nastupile u centru Čakovca, zajedno s učenicima iz ostalih osnovnih i srednjih škola, djecom iz dječjih vrtića te plesnom skupinom Vivona, na čelu s njihovom trenericom, gđom. Karmen Kovačević Jambor koja je sve predvodila. Događaj su zabilježili naši medijski tehničari, koji su se također nasmijali i zabavili snimajući naš performans. Iako je vrijeme bilo tmurno i oblačno, svi sudionici su se odlično zabavljali uz vježbe zagrijavanja i ples.

    Nadamo se da su mladi koji su sudjelovali na ovogodišnjem FlashMovu potaknuli i druge za sudjelovanje te da će se sljedeće godine odazvati još veći broj mladih, ali i onih starijih.

                 Rea Preksavec,4.c 

Fotografije


Graditeljska škola Čakovec