2017-05-03 10:39:38

SMOTRA RADOVA UČENIKA/CA IZ OBRAZOVNOG SEKTORA GRAFIČKE TEHNOLOGIJE I AUDIOVIZUALNIH TEHNOLOGIJA

ZADAR_27. i 28.04.2017_Prirodoslovno-grafička škola u Zadru

Ove godine je nastavljeno deseto po redu tradicionalno druženje i razmjena iskustva učenica, učenika i mentora iz Obrazovnog sektora grafičke tehnologije i audiovizualnih tehnologija, gdje je rad našeg učenika Marina Miklošića 3.d MT, mentor. Dario Štokić akad. slikar-grafičar u kategoriji radova iz Grafičkog dizajna odabran za najbolji rad kategorije.

Umjesto tradicionalnog natjecanja, organizirana je smotra radova učenika prema prijedlogu koncepta i promišljanju članova Državnog povjerenstva u čijem je radu iz naše škole sudjelovala Suzana Šestan, dipl.dizajner, sa prijedlogom šest kategorija (grafičkog dizajna, fotografije, grafičkih tehnologija, filma, animacije i izrade web stranica) a svaka škola je mogla odabrati do četiri kategorije i predstaviti svoje radove kroz temu osmišljavanja vizualnog identiteta sektora. Osim u kategoriji grafičkog dizajna naši učeni Lucija Obadić, 3.d MT (fotografija), Matija Sajko, 3.d MT (video) i Laura Tkalčec, 4.d MT (animacija), sa svojim mentorima: Ivan Čondor dipl.inf. i Ljiljana Ille dipl.inf. također su uspješno predstavili svoje radove u odabranim kategorijama.

Prirodoslovno-grafička škola u Zadru kao domaćin ovogodišnje smotre zaslužna je za opuštenu atmosferu i ugodno druženje.

Čestitke svim sudionicima smotre na uspješnom predstavljanju škole i promociji sektora!

Fotografije - galerija - link

Plakat učenika Marina Miklošića 3.D MT, - kategorija Grafički dizajn
mentor: Dario Štokić akad.slikar-grafičar


Graditeljska škola Čakovec