2017-03-23 17:45:56

EDUKATIVNO-UMJETNIČKA RADIONICA SHAKESPEARE NIJE BAUK

U subotu, 18. ožujka 2017. godine, manja grupa učenika od 1. do  4. razreda naše škole, pod vodstvom profesorice engleskog jezika Duške Kocijan, sudjelovala je na edukativno-umjetničkoj radionici pod nazivom “Shakespeare nije bauk”, a na koju su pozvani zbog uspješne suradnje s British Councilom i na čije se radionice i natjecanja redovito odazivaju  te postižu zavidne rezultate.

Dramaturginja HNK  Zagreb, gđa Sanja Ivić  učenike je provela Hrvatskim narodnim kazalištem te upoznala s poviješću i nekim vrlo zanimljivim pojedinostima vezanim uz taj značajan  spomenik hrvatske kulturne baštine.  Provođenju same radionice, koja je oponašala  rad na predstavi  i za ishodišni tekst  imala jedno od posljednjih Shakespearovih djela –Zimsku priču,  pripomogla je i dramaturginja te producentica HNK gđa. Diana Meheik.

Nakon zanimljive i poučne radionice učenike je posebno obradovala vijest da će moći predstavu i pogledati zajedno sa drugim učenicima i profesorima u srijedu, 5.travnja 2017 godine u 19.30 sati i to pod pokroviteljstvom British Councila i Hrvatskog narodnog kazališta.

Fotografije

 

 


Graditeljska škola Čakovec