2017-03-01 09:06:08

Stručno usavršavanje nastavnika

Djelatnici naše Škole kontinuirano se usavršavaju  kao kolektiv, ali i pojedinačno. Tako su 9. siječnja 2017. godine sudjelovali na edukaciji „Djeca s poremećajima u ponašanju i ADHD“ koju su u prostorijama Graditeljske škole  Čakovec održali djelatnici Srednje škole Centar za odgoj i obrazovanje Zagreb. 

Vezano uz ovu aktualnu tematiku i zbog odlične suradnje s British Councilom nastavnica engleskog jezika Duška Kocijan, prof. uspješno je završila edukaciju „Engaging with special educational needs: speech and language difficulties“,  koja se održala u British Councilu Zagreb 18. veljače 2017. godine  pod vodstvom  licenciranog edukatora s 25-godišnjim iskustvom poučavanja u više europskih zemalja gosp. Stephena Hindlaugha,  koji je i ispitivač na Cambridge ispitima te autor mnogih udžbenika i priručnika. Edukacija se odnosila na učenike koji imaju problema u komunikaciji.

Naša profesorica je novostečeno znanje i iskustva te korisne materijale podijelila s kolegama te će ih zajedno primjenjivati u daljnjem radu.


Graditeljska škola Čakovec