2016-07-22 21:31:48

Svečano potpisivanje ugovora u Graditeljskoj školi Čakovec

U četvrtak, 14. srpnja u Graditeljskoj školi Čakovec svečano je potpisan ugovor za izradu projektne dokumentacije za energetsku obnovu učeničkog doma. 

Ugovor su potpisali ravnateljica Graditeljske škole Čakovec, Srebrenka Pongrac, dipl.ing. te gospodin Natko Bilić, direktor tvrtke „Planetaris“, koja će izraditi projektnu dokumentaciju. Uz njih, na potpisivanju ugovora bili su i  nazočni predstavnici osnivača – župan Matija Posavec te pročelnik Odsjeka za društvene djelatnosti, gospodin Branko Sušec. Ovo je prva faza provedbe projekta u kojoj će se izraditi projektna dokumentacija i financirana  je u 100%-om iznosu iz sredstava Europske unije, a natječaj je raspisao Fond za energetsku učinkovitost. U idućoj fazi krenut će se u samu obnovu učeničkog doma, a za koju će Graditeljska škola Čakovec također aplicirati na poziv Fonda za zaštitu okoliša i energetsku održivost.

Po riječima ravnateljice i župana, nakon cjelovite obnove, učenički dom će napokon dobiti ugodan i kvalitetan prostor vrijedan života i rada ljudi koji u njemu borave. 

 

Fotografije


Graditeljska škola Čakovec