2016-04-22 20:26:00

Medijska noć u našoj školi

U Graditeljskoj školi Čakovec  22. travnja 2016. održala se  Medijska noć. Tom su prilikom  medijski tehničari  i web dizajneri 4.d te 3.d razreda svim posjetiteljima otkrili tajne i specifičnosti svog zanata, odnosno što su sve naučili u okviru svog dosadašnjeg obrazovanja. Inicijator cijelog ovog projekta bio je profesor Krunoslav Bedi, a tehnička podrška bili su mu profesori Dušanka Kocijan i Damir Srnec.

U  bogatom višesatnom  programu posjetitelji su se mogli opustiti uz šou program s laserima i sa zrcalima, prisustvovati prezentaciji holograma, pogledati mapping projection i emblem light,  prisjetiti se  kako je izgledalo igranje igrica na legendarnom Commodoreu 64… Sve prisutne zabavljali su i DJ Lovro Hladnik, breakdance plesač Robert Kašić, a skupini plesača iz 3.d razreda, koji su plesali na glazbu iz 70-ih, na plesnom podiju pridružili su se svi prisutni. Događaj su upotpunili i engleska grupa s kraćim skečom, koju je za nastup pripremila profesorica Dušanka Kocijan, mađioničar sa svojim trikovima, učenik Denis Hižman sa nekoliko izvedbi na gitari te specijalna gošća,  Marija Jambrošić, koja je ovom prigodom otpjevala  poznatu međimursku pjesmu.

Kako vrijeme u dobrom društvu vrlo brzo prolazi i naša je manifestacija prošla u trenu pa se nadamo da ćemo već u skorijoj budućnosti moći organizirati nešto slično. Isto tako koristimo priliku kako bismo  zahvalili svima koji su sudjelovali u ovoj manifestaciji, kao i onima koji su svojim prisustvom uveličali ovaj događaj. Ovom manifestacijom nastavili smo s obilježavanjem 55. obljetnice Škole. 

Marina Mezga 4.d


Graditeljska škola Čakovec