2016-03-21 07:57:00

Posjet Graditeljske škole Sobočan interijerima d.o.o.

Suradnja Sobočan interijera, poduzeća kojemu je osnovna djelatnost  proizvodnja namještaja i opreme za prodajne prostore koristeći najmoderniju tehnologiju i strojeve, započela je posjetom nastavnika Graditeljske škole Inovacijsko tehnološkom centru i kompletnom proizvodnom pogonu, a suradnja se nastavila terenskom nastavom učenika.

Početkom godine u Inovacijsko tehnološkom centru Sobočan interijera održana je radionica s učenicima 4. razreda Graditeljske škole Čakovec smjera arhitektonski tehničari i dizajn unutrašnje arhitekture, a nakon toga slijedio je i posjet učenika 2. i 3. razreda Graditeljske škole Čakovec smjera dizajna unutrašnje arhitekture.

 

Stručni suradnici InTeC-a održali su edukaciju u svrhu upoznavanja učenika s ustrojem i aktivnostima poduzeća, te strojevima i materijalima koji se koriste u proizvodnji. Ukratko su demonstrirane mogućnosti proizvodnje u multimedijalnom centru, gdje je voditelj projekata prikazao učenicima programsku razradu elemenata za potrebe proizvodnje i objasnio sam poslovni proces; od upita do finalnog proizvoda. Realni prikaz cijelog proizvodnog procesa upotpunjen je obilaskom proizvodnog pogona gdje su učenici s velikim zanimanjem promatrali strojeve u radu. 

fotografije


Graditeljska škola Čakovec