2016-04-18 11:01:55

CAD HRVATSKA 2016

 

Po treći puta u našoj školi održalo se školsko natjecanje crtanja prema zadanom predlošku u programu AutoCAD. Ove godine u natjecanje se uključilo šesnaest strukovnih – tehničkih škola iz cijele Hrvatske u kojima u okviru strukovnih sadržaja učenici usvajaju vještinu i spretnost crtanja u navedenom programu.

 

Školsko natjecanje, u organizaciji Vlaste Abramić, prof. računalstva, održano je 13.04.2016, prema unaprijed dogovorenim smjernicama, vremenu rada i kriterijima prema kojima je povjerenstvo odabiralo najuspješnije uratke.

Na školskoj razini natjecanja u našoj školi sudjelovalo je 18 učenica/učenika arhitektonskih, građevinskih i geodetskih tehničara a u povjerenstvu su bili profesori struke, računalstva i informatike (Lovro Gradišer,dipl.ing., Damir Srnec dipl.inf. i Suzana Šestan dipl.diz. -predsjednica povjerenstva).

Prvo mjesto osvojila je Barbara Gorski, drugo Mark Žegarac, a treće Dino Lesar svi iz 3.b razreda a mentorica im je bila Vlasta Abramić, prof. računalstva.

Najuspješnija Barbara Gorski, sudjelovat će u višoj razini natjecanja i usporediti svoje vještine s drugim učenicima na državnom natjecanju u Zagrebu koje će se održati 4.05.2016.

Barbari želimo puno uspjeha na daljnjem natjecanju!

fotografije


Graditeljska škola Čakovec