preskoči na sadržaj

Graditeljska škola Čakovec

Login

GSC-Mobility2020 Facebook GSC-Mobility2020

GSC galerija

"Umjetnost u gostima"

Radovi učenika

Radovi učenika

Energetska obnova

Projekt CROSKILLS

THE MOBILITY BRIDGE III

Korisni linkovi
Graditeljska škola Č...
Korisni linkovi za s...
Dnevni tisak
Agencija za strukovn...
Agencija za odgoj i ...
Državna matura
Fakulteti i veleučil...
Portali
Časopisi

Facebook stranica_GŠČ Facebook GŠČ 

Državna matura
e-Dnevnik:prijave!Posjetite...

Brojač posjeta
Ispis statistike od 28. 9. 2012.

Ovaj mjesec: 162
Novosti i događanja
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Dragi učenici, poštovani roditelji, nastavnici, stručni suradnici, strukovni učitelji, odgajatelji
Autor: Suzana Šestan, 10. 12. 2020.

Na temelju preporuka Vlade Republike Hrvatske, Ministarstva znanosti i obrazovanja, epidemiološke službe Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije, kao i Upravnog odjela za obrazovanje i kulturu Međimurske županije, nastava u Graditeljskoj školi  Čakovec će se do završetka prvog polugodišta 23. prosinca 2020. godine nastaviti održavati prema Modelu C, odnosno na daljinu.

Nastava će se i dalje odvijati u realnom vremenu korištenjem platforme Microsoft Teams, kao pomoć za zadaće ili dopunske materijale, a sve prema trenutno važećem rasporedu. O detaljima izvođenje nastave određenog predmeta, predmetni nastavnici će informirati učenike u virtualnim učionicama pojedinog predmeta, kao i do sada.

Praktična nastava se i dalje neće održavati ni u školskim radionicama ni kod poslodavaca, a neodrađeni satovi će biti nadoknađeni do kraja školske godine.


Učenici i nastavnici kojima je izrečena mjera samoizolacije, obavezni su je poštivati, ali i pratiti i izvoditi online nastavu, a svi ostali učenici i nastavnici koji nisu u samoizolaciji obvezni su samo održavati i pratiti online nastavu. Pozitivni učenici i nastavnici mogu pratiti i održavati nastavu prema svojim mogućnostima, ovisno o zdravstvenom stanju. 

Za vrijeme nastave na daljinu i dalje pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalno poštivanje svih epidemioloških mjera i odgovorno ponašanje kako bismo se mogli vratiti na nastavu nakon završetka zimskog odmora učenika. Također Vas pozivam da redovito pratite online nastavu, dajte do znanja da ste aktivni te redovito pratite obavijesti na mrežnim stranicama škole, ali i u svojim virtualnim učionicama na platformi Microsoft Teams.

Za sve eventualne nedoumice, pitanja i poteškoće upućujem Vas da se obratite svojim razrednicima, predmetnim nastavnicima, pedagoškoj službi škole ili na telefon 095 1329 001.

Pozivam sve učenike i nastavnike na maksimalnu ozbiljnost i odgovornost u pridržavanju svih pravila ponašanja tijekom nastave na daljinu, a roditelje da nam i dalje budu u svemu podrška.

Čuvajte jedni druge i sami sebe.

v.d ravnatelja
Damir Srnec, mag.inf.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju